Hotel***panzio100 - Szentendre

HOTEL*** PANZIÓ, Szentendrén a Duna parton a hegyoldalba exkluzív panzió, várja szeretettel vendégeit, egész évben, 24 órás portaszolgálattal. Az étterem közvetlen a Duna-parton, Aki közvetlenül erről az oldalon foglal a booking.com áraiból 5% engedményt kap.

Szállás  >   Hotel***
Budapest és környéke   >  Pest  >  Szentendre
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hotel***panzio100 - Szentendre SZÉP Kártya
HOTEL*** PANZIÓ, Szentendrén a Duna parton a hegyoldalba exkluzív panzió, várja szeretettel vendégeit, egész évben, 24 órás portaszolgálattal. Az étterem közvetlen a Duna-parton van. Csendes mert a hegyoldalba van, mediterrán hangulatú, nagy teraszokkal, szauna, pezsgőfürdő, nagy és bekerített parkolóval, széf (értékmegőrző) minden szobához, reggelizőhely, nagy hall, stílbútorok az egész házban, kád és zuhanyzó minden szobában. Kerékpár tárolási lehetőség.

SZÉP (Széchenyi pihenőkártyát) mindegyik fajtát (MKB, K&H, OTP) elfogadunk, egyéb bankkártyával is fizethet! Azonban jogszabályi változtatás miatt 2019. január 6. után 2,56 % elfogadási díjat számítunk fel SZÉP kártyás fizetéskor, turisztika fejlesztési hozzájárulás. Gyógyfürdő a szomszédban, 1-km-re a szálláshelyünktől. Lovardák a velünk szemben lévő szigeten, ami komppal, kishajóval közelíthető meg.

Nyári gyerek medence 6 éven felülieknek, kenu, kajak, evezési lehetőség a szomszédban, városban van lehetőség kerékpár bérlésre, a kerékpár út a szállás mellett közvetlen, a Duna parton.

A Határcsárda étterem a panzió mellet, közvetlen a vízparton kiváló magyaros ételeket és italokat kínál. Az étterem zárva 2019.12.28.-2020.01.06. között. A kiemelt időszakokban (Húsvét, Pünkösd, Augusztus 20, Forma 1, Karácsony, Szilveszter) eltérő foglalási és lemondási feltételek vannak érvényben!
Cím:
2000 Szentendre, Ady Endre út 100.
Tel.: (26) 310 661
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 41' 37.4" N, 19° 5' 11.7" E


Megközelítés:
A megközelíthetőség nagyon egyszerű, mert a 11-es főútról a szálláshely saját bejárattal rendelkezik.
Budapestről Újpest - Városkapu metró megállótól direkt buszjárat van a szálláshelyhez, a megálló neve - ahol le kell szállni - Szigetmonostori rév. és a busz minden óra 35 és 55 perckor indul. Direkt buszjáratok a szálláshely közvetlen közeléből, Esztergomba, Visegrádra, Leányfalura.

Kiemelt elfogadó helyek: