Hotel Vécsecity**** - Hernádvécse

A szálloda egyszerre varázsolja el vendégeit a XVIII. századi neobarokk kastély hangulatával, modern szolgáltatásaival és mesés természeti környezetével. A hotel négy egysége egyedi stílussal és berendezéssel bír.

Szállás  >   Hotel****
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Hernádvécse
Jellemzők: Wellness, Kastély / kúria
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Hotel Vécsecity**** - Hernádvécse SZÉP Kártya
A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum nem csak családi üdülésekhez kínál kiváló helyszínt, hanem két nagy konferenciateremmel, kiállítótérrel, bálteremmel, 120 fős étteremmel, grillterasszal, vadászpoharazóval, hangulatos borospincével, színpadokkal, és mozival céges rendezvények, konferenciák, esküvők lebonyolításához egyaránt a legjobb választás.

Egyedülálló gasztronómiai, és változatos wellness szolgáltatásaival, különleges, a településhez kötődő attrakcióival - roma panoptikum, interaktív kézművesség és a sokat mondó Európafal, mely hozzásegít Magyarország újrafelfedezéséhez – méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának.

Az ősfás kastélykert további 6 hektárral egészül ki, ez a szép terület szolgálja az 55 lakóegységet számláló hotel vendégeinek tartalmas időtöltését.

A parkban kialakított tó csónakázási lehetőséget is kínál, a teniszpálya, kerékpár, strandröplabda, petanque, kalandpálya, nordic walking, lovaglás, kocsikázás, állatsimogató, kilátó, szánkó- és tansípálya, wellness és fitness szolgáltatások, és még sok egyéb, kulturális értékeket hordozó lehetőség szolgálja a rekreációs turizmust.
Cím:
3874 Hernádvécse, Béke tér 8-10.
Tel.: (46) 990 100
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 26' 36.1" N, 21° 10' 19.2" E


Megközelítés:
Hernádvécse a festői Hernád völgyében, a Zempléntől északra elterülő Cserehát dombjainak napos lankáin, Miskolc – Kassa között majd félúton, a 3-as főút mentén helyezkedik el.

Kiemelt elfogadó helyek: