Hotel Kerpely - Dunaújváros

A Hotel Kerpely Dunaújváros belvárosában a régió legújabb, teljes mértékben akadálymentesített szállodája. Kedvező fekvése, modern berendezése tette a város egyik legismertebb és legkedveltebb szállodájává. Megfizethető árakkal, barátságos személyzettel várjuk kedves vendégeinket.

Szállás  >   Hotel***
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Dunaújváros
Jellemzők: Akadálymentesített, Városlátogatás, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Hotel Kerpely - Dunaújváros SZÉP Kártya
A szállodában 38 db modern bútorozású szoba 90 férőhellyel szolgálja a vendégek kényelmét. A szobákban fürdőszoba, színes televízió, minihűtő, vezetékes internet elérési lehetőség található. Az emeletenkénti kiválóan felszerelt konyha használatát minden vendégünk számára biztosítjuk.

A Hotel ideális szálláshely üzletemberek, átutazók, sportolók, valamint családi és baráti rendezvényeken részt vevő csoportok számára. Az épület teljes mértékben akadálymentes, így mozgáskorlátozott vendégeink is gond nélkül vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

Vendégeink étkezését a Hotel Kerpely közvetlen szomszédságában található Campus Étterem biztosítja, a kikapcsolódásáról és szórakozásáról pedig a Campus Klub gondoskodik. Programajánlatok Dunaújvárosban és környékén.
Cím:
2400 Dunaújváros, Dózsa György út 35.
Tel.: (25) 551 155
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 57' 39.3" N, 18° 55' 50.4" E


Megközelítés:
Autóval az M6-os autópálya felől Dunaújváros Centrum kijárat 6-os számú főközlekedési útról Dunaújváros Centrum felé a körforgalmi csomópontban, mely egyenesen bevezet a Dózsa György útra, ahol a szálloda található.

Kiemelt elfogadó helyek: