Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa

A Hotel Kardosfa a tökéletes választás, ha különleges helyszínt keres családi vagy céges rendezvényeihez. Konferenciák, tréningek üzleti találkozók megrendezését éppúgy vállaljuk, mint családi rendezvényekét vagy esküvőkét.

Szállás  >   Hotel***
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Zselickisfalud-Kardosfa
Jellemzők: Családbarát
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya
A háromcsillagos szálloda egy-, két-, illetve háromágyas szobákban, és családi szobákkal várja kedves vendégeit. Minden légkondicionált szobához zuhanykabinos vagy fürdőkádas fürdőszoba, minibár, telefon, televízió, szobaszéf tartozik. A vadász stílusú szobák rusztikus hangulata tökéletesen kiegészíti a vidéki lét érzetét és csendes nyugalmát. Erkélyes szobákból pedig sötétedés után, páratlan élményt nyújt a Zselici Csillagoségbolt Park látványa.

A vendégek kényelemét szolgálja a beltéri wellnesstér ahol az úszómedence és jakuzzi mellett a szaunákban pezsdíthetik fel a vérkeringésüket a vendégek egy fárasztó gyalogos vagy kerékpártúra után. Az egész napos élményeket követően a gasztronómia szerelmesei a hazai, a nemzetközi konyha ízeivel és helyi alapanyagokból készült specialitásokkal találkozhatnak a hotel éttermének kínálatában.
Hotel Kardosfa*** szolgáltatásai:
rendezvényhelyszín
úszómedence
jakuzzi
szauna
légkondi
wellness
kerékpár bérlés
teniszpálya

Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya Hotel Kardosfa*** - Zselickisfalud-Kardosfa SZÉP Kártya

Cím:
7477 Zselickisfalud-Kardosfa, Külterület 064/1 hrsz
Tel.: (82) 505 190
Nyitvatartás:
01.01. - 12.31.
GPS:
46° 14' 35.7" N, 17° 45' 25.9" E
Megközelítés: