Holdfény étterem - Veresegyház

Az étterem rendelkezik fedett kétszintes terasszal. Belső tó és teknős béka is várja az ide látogatókat. Csendes nyugodt környezet ideális hely egy rendezvénynek. 170 főig vállaljuk rendezvények lebonyolítását. Kedvencek behozhatóak a kerthelyiségbe.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Veresegyház
Jellemzők: Házias ételek, Grill ételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Holdfény étterem - Veresegyház SZÉP Kártya
Budapesttől 18km-re található a város egyik legkedveltebb gyöngyszeme. Éttermünk fő profilja esküvői rendezvények lebonyolítása. Amennyiben ínyencségekre vágyik, séfünk elkápráztatja étel költeményeinkkel. Árainkat, a vendéglátás felvirágoztatását figyelembe véve alacsonyan tartjuk, bízva abban, hogy legalább 1 hónapban egyszer minden ember vendégünk lehessen.

Éttermünkben csobogó, illetve a halastavon átívelő bambusz híd teszi felejthetetlenné az itt tartózkodás élményét. Nyári időszakban 2 szintes teraszunk arborétum jellegű környezetben biztosítja a város zajától, történő elszakadást.

A terasz közvetlenül a parkban található, ahol gyerekek nyugodtan futkározhatnak, játszhatnak, miközben a szülők zavartalanul élvezhetik felszolgálóink kényeztetését. A nagy parkkal övezett étterem kivételes adottságainak köszönhetően szívesen látja a vendégek négylábú kedvenceit is. Amennyiben esetleg nem rendelkezik kedvenccel, itt biztosan talál magának.

Az étterem nyitva tartása csütörtöktől vasárnapig 12:00-21:00-ig
Asztal foglalás: 06-28-389-349
Rendezvény referens Lillik László 06-20-939-2309
Cím:
2112 Veresegyház, Lovász tér 1.
Tel.: (28) 389 349
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.02 - 12.30
GPS:
47° 39' 18.1" N, 19° 15' 56.9" E


Megközelítés:
A Csomág felöl érkezve az első körforgalomnál jobbra az első kijáraton és ezt követően az első utca balra Álmos vezér utca végében található. A legkönnyebben megtalálható a GPS szerint Álmos Vezér utca 1 szám alatt.

Kiemelt elfogadó helyek: