Hímer Termál Panzió - Mezőkövesd

Pihenjen Mezőkövesden a HÍMER Termál Panzióban, amely 50 méterre található a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől. 80 fős éttermünk ételválasztéka minden igényt kielégít. Szobáink mosdóval, zuhanyzóval, WC-vel, minibárral és tv-vel felszereltek.A panzió 24 órás nyitva tartással üzemel.

Szállás  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Mezőkövesd
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hímer Termál Panzió - Mezőkövesd SZÉP Kártya
A Hímer Termál Panzió Étterem (volt Hőfürdő Étterem) szállás és étkezési lehetőségeket biztosít, a tőlünk 50 méterre lévő Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben pihenni és gyógyulni vágyó vendégeknek.

A szállótól kb. 100 méterre lévő Megyei Reuma Kórházzal kapcsolatunk van kezelésekre, melyeket partnereink általában rajtunk keresztül vesznek igénybe. Az általunk bonyolított kórházi kezelésekhez segítséget nyújtunk. A kórházi kezelések költségeit – amennyiben orvosi beutalóval történik – úgy részben vagy egészben a TB fedezi, a kezelési árak alacsonyak.

A panzió a fürdőn belül van, de a gyógyfürdő nem a cégünk kezelésében van. Szállóvendégeinknek kedvezményes áru belépőt válthatnak recepciónkon. Panziónk 1-2-3 és 4 ágyas, mosdóval, zuhanyzóval, WC-vel felszerelt szobáiban és 4+1 fős lakosztályban (2 szoba + társalgó) pihenhetnek kedves Vendégeink. Kényelmüket szolgálja még a minden szobában meglévő színes televízió és a minibárral ellátott hűtőszekrény. Szobáinkat 1, 2, 3 illetve 4 fő veheti egyenként is igénybe. Egyszerre 52+13 fő szállóvendég pihenését tudjuk biztosítani. Egyes szobák pótágyazhatóak. A férőhelyek száma folyamatosan bővül.

A panzió 24 órás nyitva tartással üzemel. Az étkezést 07.00 – 18.00 óráig teljes körűen, 18.00-22.00 óra között csökkentett választékkal nyújtjuk. 80 fős éttermünk ételválasztéka minden igényt kielégítő, kb. 70 féle étel közül választhatnak vendégeink. Étkezési és szállásáraink a legalacsonyabb árfekvésűek.

Törzsvendégeinknek 10% kedvezményt biztosítunk a szállás és az étkezés árából.

Rendkívüli gyermekkedvezmény: 0-4 éves korig ingyenes, 4-10 éves korig 50%, 10-14 éves korig 30% kedvezmény a szállás és az étkezés árából! A gyermekkedvezmény a felnőttkedvezménnyel nem vonható össze! Szép kártyát, Erzsébet utalványt, étkezési jegyet, stb. elfogadunk! Nászutasoknak a Hímer Panzió külön ajándéka!
Cím:
3400 Mezőkövesd, Napfürdő u. 1.
Tel.: (49) 413 227
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 47' 44.7" N, 20° 31' 22.3" E


Megközelítés:
Vonattal, autóbusszal és autóval az M3-as autópályáról Budapest felől a 113 km-nél található. A Mezőkövesdi vasútállomásról közvetlen autóbuszjárat van a panzió felé a Zsóry fürdőhöz, amely a panzió mellett található.

Kiemelt elfogadó helyek: