Hello apartman - Hajdúszoboszló

A Hello apartmanban szeretettel várjuk azokat akik üdülni, pihenni érkeznek hozzánk. A város a fürdőn kívül is sok élményt nyújt, amelyet kényelmesen kipihenhet az apartmanjainkban. A programokról a facebook oldalunkon tájékoztatjuk a vendégeinket. Érezzék jól magukat nálunk!

Szállás  >   Apartman
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Hajdúszoboszló
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Hello apartman - Hajdúszoboszló SZÉP Kártya
A Hello apartman Hajdúszoboszlón, a Hungarospa Hajdúszoboszló, Európa legnagyobb fürdője közelében, a strand Bródy Sándor utcai bejáratától 600 m-re található. A házban 2 külön bejáratú apartman található.

A földszinten levő négyszemélyes apartman 48 m2-es, melyben 2 szoba, konyha, fürdőszoba étkező található. Terasz tartozik hozzá. Az egyik szobában 160x200 cm-es franciaágy, a másikban 2 db összetolható ágy van.

Az emeleten levő 6 személyes apartman 48 m2-es, melyben 2 szoba, konyha, fürdőszoba nappali található. Az egyik szobában 160x200 cm-es franciaágy, a másikban 2 db összetolható ágy van. A nappaliban 2 személyes kihúzhatós kanapé található.

Minden apartmanban klíma, hajszárító, pipere bekészítés, ágynemű, törölközők, saját, jól felszerelt konyha, privát fürdőszoba található! Udvarban zárt parkoló, wifi az egész házban. Az udvaron kerti fedett kiülők, szalonnasütési, bográcsozási, grillezési lehetőség.

Az apartmanok önellátásra teljes mértékben alkalmasak. Főszezonban fürdőzésre, strandolásra érkező gyerekes családokat fogadunk nagy szeretettel.

Az apartman csak nyáron üzemel, ekkor szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Kérje árajánlatunkat!

NTAK regisztrációs szám: MA19006102
Cím:
4200 Hajdúszoboszló, Diófa utca 54.
Tel.: (70) 943 2191
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01 - 09.15.
GPS:
47° 27' 36.8" N, 21° 24' 21.6" E


Megközelítés:
1. autóval: a honlapunkon térképet talál, ahol könnyen eligazodhat. Debrecen felől a Hajdúszoboszló Kelet csomópontnál kell letérni a 4-es számú főútról, majd a Tessedik utca -Bánomkerti út- Liget utcán keresztül érhetik el a Diófa utcát
2. Autóbusszal:az autóbusz pályaudvartól taxival a legkényelmesebb
3. Vasúttal: a vasútállomástól taxival a legkényelmesebb
4. repülőtér: kérésre transzfert tudunk biztosítani

Kiemelt elfogadó helyek: