Heavy Pedál Kerékpárüzlet és Szerviz - Szeged

Üzletünkben kicsiktől a nagyokig, mindenkire egyformán gondolunk. Legyen az kerékpár, alkatrész, vagy kiegészítő, nagy választékban tartjuk, vagy igény esetén rövid határidővel beszerezzük. Kínálatunk hétről hétre megújuló. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Szeged
Jellemzők: Testedzés, Kölcsönzés-szerviz, Aktív pihenés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Heavy Pedál Kerékpárüzlet és Szerviz - Szeged SZÉP Kártya
2008-ban nyitottuk saját üzletünket. Az addig a kerékpár szervizelésben, eladásban, versenyzésben szerzett tapasztalatunkat szerettünk volna kamatoztatni. Szeretünk bringázni.

Árukészletünket a folyamatosan változó vásárlói igények, és saját tapasztalatunk alapján hétről hétre frissítjük. Kerékpárokból több helyi, és világmárkával is kapcsolatban állunk, (Orbea, Merida, Gepida, Kross, Csepel, Rock Machine, Hauser, Neuzer, Adriatica, Capriolo, Kenzel).

Az alkatrészeknél, és a kiegészítőknél igyekszünk mindig a jó ár-érték arányt szemmel tartva ajánlani a marketing termékek helyett.
Cím:
6721 Szeged, Brüsszeli krt. 12.
Tel.: (62) 314 778, (30) 769 9886
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek:09-17, Szombat:09-12
GPS:
46° 15' 40.6" N, 20° 9' 18.8" E


Megközelítés:
Üzletünk Szegeden a belváros határán található. Kerékpárral, gépkocsival egyaránt megközelíthető a körútról. Itt, és az üzletünk előtt a parkolás ingyenes. A kerékpárral érkezők pedig rengeteg férőhellyel rendelkező kerékpártárolóban hagyhatják biztonságban kerékpárjaikat.

Kiemelt elfogadó helyek: