HBH Bajor Étterem - Szeged

Éttermünk a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Kis Színház között, 3 perc sétára a Tisza-parttól várja vendégeit a Deák Ferenc utca 4 szám alatt.

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Szeged
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Kerthelyiség-terasz, Pincehelyiség, A la carte
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
HBH Bajor Étterem - Szeged SZÉP Kártya
Étlapunkon hagyományos magyar konyha ételei mellett megtalálhatóak a frissen sültek, a levesek, a pörköltek és a halételek is. Az ételek mellé friss csapolt söreink és minőségi boraink közül rendelhet.

Éttermünk egy pince szinten helyezkedik el. A vendégtér 10 boxból, 3 különteremből és májustól októberig 40 fős teraszból áll. Egymástól különálló termeink 25, 50 és 70 fős termeink közül az 50 és 70 fős összenyithatóak, így azok akár családi, baráti, üzleti, céges rendezvényekre, összejövetelekre, kisebb esküvők lebonyolítására is alkalmasak.

Történetünk:

Éttermünk családi vállalkozásként működik, melyet Zádori Zoltán alapított 1987-ben, akkor még HBH Bajor Söröző néven. Az idők folyamán a söröző a megnövekedett ételforgalma miatt étteremként Bajor Étterem, vagy „A BAJOR” néven. Több mint 23 éves működésünk alatt nagyot változott a világ, de egy dolog állandó maradt: vendégeinket továbbra is családias hangulatban, kiváló ételekkel várjuk, és bízunk benne, hogy aki egyszer vendégünk volt, többször visszatér hozzánk.
Cím:
6720 Szeged, Deák Ferenc utca 4.
Tel.: (62) 420 934
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 15' 17.2" N, 20° 9' 8.7" E


Megközelítés:
Éttermünk a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Kis Színház között, 3 perc sétára a Tisza-parttól várja vendégeit a Deák Ferenc utca 4 szám alatt.

Kiemelt elfogadó helyek: