Havanna Étterem, Pizzéria - Putnok

A Havanna Étterem a vásárlói igényeket figyelembe véve, negyed évente megújuló étlappal, újdonságokkal, valamint heti menüvel várja hétvégén is Régi és új vendégeit! Szolgáltatásaink körébe tartozik a vendégszerető éttermi részen kívül a szállás lehetőség, ezen kívül élőzenés szórakozó estek is.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Putnok
Jellemzők: Házias ételek, Speciális ételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Havanna Étterem, Pizzéria - Putnok SZÉP Kártya
A Havanna Étterem, Pizzéria és Söröző 2007 júniusában nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Az eltelt idő folyamán éttermünk folyamatosan szolgálta a Putnokon és környékén élők igényeit, étel és italrendeléseit. A hely személyzete folyamatos és precíz munkával törekszik a legfinomabb és legszínvonalasabb étel és italkínálatra.

Éttermünk az elmúlt években nemcsak az emberek éhségét próbálta csökkenteni, hanem ezenkívül több rendezvényt is lebonyolított. Ide sorolhatóak esküvők, lagzik, halotti torok, illetve egyéb események is. Személyzetünk a továbbiakban is folyamatosan dolgozik azért, hogy Ön elégedetten távozzon éttermünkből.

2012 nyarán újabb szolgáltatással bővült a Havanna komplexum, megnyílt a Havanna Panzió, mely kettő, 4 ágyas szobával (tv, fürdő szoba, wifi) várja a pihenni vágyó vendégeket.
Cím:
3630 Putnok, Bajcsy Zsilinszky út 38.
Tel.: (20) 283 5011
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 17' 46.2" N, 20° 25' 30.1" E


Megközelítés:
Éttermünk Putnok város szélén, a 26- os számú főút mellett fekszik. Autóbusz megálló az Étteremtől 50m- re, a vasútállomás 1800 m-re található. Rendelkezik zárt, illetve nyitott parkolóval.

Kiemelt elfogadó helyek: