Harmatcsepp-Vendégház - Kercaszomor

A Harmatcsepp vendégház szeretettel várja kedves látogatóit Kercaszomoron, az őrség szívében. Az Őrségi Nemzeti Park területén, Magyarország ”legbátrabb„ falujában. Az épület 6 fő elhelyezésére alkalmas. 2 franciaágyas és 1 kétágyas szoba áll rendelkezésre.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Kercaszomor
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Harmatcsepp-Vendégház - Kercaszomor SZÉP Kártya
Vendégházunk 2015-ben lett felújítva. Őrzi az őrségi táj építészeti hagyományait, ugyanakkor rendelkezik mindazon modern eszközökkel, technikával (pl. napelem, infra padlófűtés, fali infrapanel, faelgázosító kazán), amely biztosítja a kellemes kikapcsolódást télen is. Mindhárom szobához külön wc-vel felszerelt fürdőszoba tartozik. A konyhában felújított kemence található, amelyet anno nagymamánk használt. A kényelmet a teljesen felszerelt konyha: villanysütő, főzőlap, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kombinált hűtő, vízforraló, mosogatógép szolgálja.

A vendégházhoz tartozó 1914-ben épült pajta is felújításra került, mely alkalmas lovak elhelyezésére is. Kerékpárok bérlésére is van lehetőség azon vendégek számára, akik az aktív kikapcsolódásért jönnek hozzánk. A fedett kerti kiülőben lehetősége van reggeli kávéját madárcsicsergés mellett elfogyasztani, valamint esti bográcsozásra is van lehetőség.
Cím:
9945 Kercaszomor, Fő u. 65.
Tel.: (30) 456 6007
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 47' 19.3" N, 16° 21' 7.7" E


Megközelítés:
Autóval M7 felől vagy a 8-as út felől Vonattal Szentgotthárd vagy Őriszentpéter állomásig, majd autóbusz.

Kiemelt elfogadó helyek: