Gyradiko Görög étterem - Budapest

Tavernánk 1999 óta arra törekszik, hogy vendégeinknek magas minőséget biztosítson, elérhető árakon. Bízunk benne, hogy fejlődésünk töretlen marad és további fejlesztéseinkkel is vendégeink számát gyarapíthatjuk. Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Halételek, Speciális ételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gyradiko Görög étterem - Budapest SZÉP Kártya
Engedje meg, hogy bemutassuk magunkat pár szóban. Büszkén mondhatjuk, hogy 1999 óta szolgáljuk a görög ételek kedvelőit. Családias hangulatú tavernánk mottója "Egy falat Görögország!" szinte mindent elmond rólunk.

Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.

Kollégáink felkészültek, kérdezzenek nyugodtan az ételek elkészítésének módjáról, hogy milyen ételeket érdemes megkóstolni, milyen napi ajánlataink vannak és milyen bort ajánlunk a kiválasztott ételekhez.

Megnyitottuk pesti éttermünket is, így ételeinket immár a XIII. kerületben is élvezhetik.

Ajánljuk figyelmükbe, veresegyházi franchise partnereinket, akik ugyanazon alapanyagokkal dolgoznak és ugyanazt a kiváló minőséget és ízvilágot produkálják, mint mi.

Kérdezzenek bátran Party Service szolgáltatásainkról, kitelepüléseinkről, hiszen egy sikeres születésnapi vagy üzleti party a segítségünkkel biztosabban elérhető. Akár élőzenés, táncos görög showt is varázsolunk a lakásukba, kertjükbe. Várjuk kedves vendégeink ötleteit, javaslatait, hiszen mi Önökért dolgozunk.

A Gyradiko csapata
Cím:
1039 Budapest, Királyok útja-Pünkösdfürdő u. sarok
Tel.: (20) 541 0922
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 35' 39.7" N, 19° 4' 0.3" E


Megközelítés:
34-es busz Pünkösdfürdő utca. Autóval Királyok útja (Római part irányából), vagy a Szentendrei út irányából.

Kiemelt elfogadó helyek: