Gyradiko Estia Pest - Budapest

A Gyradiko csapata egy új éttermet nyitott. Most már Pesten is élvezhetitek a görög gasztronómia egyediségét! Görögországból importált alapanyagokkal dolgozunk. A Kis-ázsiai és szárazföldi konyhát képviseljük. "Egy falat Görögország, már Pesten is!" Görög élőzenés estek szombatonként 20:00-tól!

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Halételek, Speciális ételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gyradiko Estia Pest - Budapest SZÉP Kártya
Engedje meg, hogy bemutassuk magunkat pár szóban. Büszkén mondhatjuk, hogy 1999 óta szolgáljuk a görög ételek kedvelőit a III. kerületben. Családias hangulatú tavernánk mottója "Egy falat Görögország!" szinte mindent elmond rólunk.

Célunk, hogy az eredeti görög gasztronómiai értékek eljuthassanak mindenkihez. Ehhez természetesen igyekszünk alapvetően görög alapanyagokat, fűszereket használni. Eredeti alapanyagokból, eredeti receptek alapján készítjük ételeinket. A görög származású tulajdonosok, a görög és magyar kollégák mindegyike jól ismeri a görög konyha rejtelmeit. Ezért is állandó a minőség.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén megnyitottuk a pesti éttermünket. Látogassanak el hozzánk és élvezzék picit más környezetben is a már megszokott görög ízeket.

Szombatonként élőzenés estet tartunk.

Kérdezzenek bátran Party Service szolgáltatásainkról, kitelepüléseinkről, hiszen egy sikeres születésnapi vagy üzleti party a segítségünkkel biztosabban elérhető. Akár élőzenés, táncos görög show-t is varázsolunk a lakásukba, kertjükbe.
Várjuk kedves vendégeink ötleteit, javaslatait, hiszen mi Önökért dolgozunk.

A Gyradiko csapata
Cím:
1132 Budapest, Victor Hugo u. 35.
Tel.: (1) 400 8809
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 6.8" N, 19° 3' 17" E


Megközelítés:
Gyalogosan: Lehel téri metró megállótól 500m (Victor Hugo utcán át), Nyugati tér 1,2 km, Jászai Mari tér 1,1 km (Pannónia utca irányába). Autóval a Lehel tér, vagy a körút irányából.

Kiemelt elfogadó helyek: