Gyöngy Panzió - Velence

Kis, egyszerű, de fiatalos, Velencei-tó közeli szállás vagyunk. Számunkra a tisztaság és a rendezett szobák biztosítása az elsődleges. Amiben tudunk, segítünk, rugalmasan állunk (lehetőség szerint) a ki-és bejelentkezési időpontokhoz. Ha nektek is ez a fontos, várunk benneteket szeretettel!

Szállás  >   Panzió
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Velence
Jellemzők: Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gyöngy Panzió - Velence SZÉP Kártya
Mi egy fiatal(os) pár vagyunk, mi üzemeltetjük a panziót 2019 nyara óta, habár a panzió már 2008-ban, 7 szobával nyitotta meg kapuját a vendégek előtt.

A vásárlást követően belső felújítást végeztünk, illetve elkészítettük a központi klímarendszert és egy zárható kerékpártárolót a bringázás szerelmeseinek. A tároló használata díjmentes, csakúgy, mint a parkoló az autóval érkezők részére.

Panziónk jelenleg 7 szobával rendelkezik, melyből 4 franciaágyas és 3 különágyas szoba. A panzióban 2019 szeptembere óta központi klímarendszer működik, így minden szoba klimatizált.

Szobáink az első és második emeleten találhatóak, melyek lépcsővel közelíthetők meg.

Némely szobánk pótágyazható, ezért ha három fő részére szeretnétek szobát, mindenképpen jelezzétek előre, hogy ellenőrizni tudjuk a szabad kapacitást, illetve, hogy be tudjunk készíteni a pótágyat.

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy habár mindegyik szoba azonos alapfelszereltséggel rendelkezik, a kialakításban és elosztásban lehetnek eltérések a szobák között. A szobához saját fürdőszoba tartozik, illetve mindegyik szoba tv-vel, valamint hűtőszekrénnyel ellátott. 2019 szeptemberétől központi klímarendszer gondoskodik a kellemesen hűvös hőmérsékletről.

Szobáink az emeleten találhatóak: egy franciaágyas szoba az 1. emeleten, míg a többi a 2. emeleten helyezkedik el, melyek lépcsőn közelíthetők meg. Mindegyikük szigorúan nemdohányzó, ezért dohányozni kizárólag a panzió privát teraszán, vagy a földszinti étterem teraszán lehetséges.
Cím:
2481 Velence, Balatoni út 25.
Tel.: (70) 779 1985
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 12' 57.4" N, 18° 38' 51.4" E


Megközelítés:
Panziónk kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhető Budapestről, autópályán mindössze 40 perc alatt. Könnyen megtalálsz bennünket, hiszen a 7 főút mellett vagyunk közvetlenül.

Vonattal is szinte a panzió bejáratáig jöhetsz, ugyanis a Velencefürdő vasútállomás tőlünk tényleg csak 3 perc sétára található. Jó, esetleg 4.

A busszal közlekedőknek is szerencséjük van, ugyanis a buszmegálló is pár méterre van tőlünk (“Cápa vendéglő” megálló).

Kerékpárral érkező vendégeink számára is könnyű a megközelítés.

Kiemelt elfogadó helyek: