Greifen Masszázs Stúdió - Budapest

Temérdek masszázsformából választhat, legyen szó pihenésről, felfrissülésről, megelőzésről, izomlazításról, görcsoldásról, relaxálásról, fájdalmak vagy éppen egy adott rendellenesség enyhítéséről, megszüntetéséről. Igény szerint akár egy kezelésen belül is választhatóak variációink.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Greifen Masszázs Stúdió - Budapest SZÉP Kártya
Üdvözöljük a Greifen Masszázs Stúdiónál!

A stúdiót 2015-ben Horváth Attila (2013 óta dolgozik masszőrként) hívta életre, aki jelenleg is e stúdió vezetője. 1997-ben Tradicionális Reiki tanfolyamot végzett kimagasló eredménnyel, ám mint kiderült, nem ez volt az Ő útja. 2011-ben súlyos gerincsérüléséből egy szakosodott gyógymasszőr segítségével állt talpra, aki megtanította Őt a masszázs alapjaira és az általa alkalmazott technikára.

E masszázst Attila továbbfejlesztette. Kiegészítette, a legintenzívebb sport- és gyógymasszázs technikákkal, összehangolva a nyirokmasszázs néhány elemével, az ismert közel- és távol-keleti, valamint karibi-térségi és indonéz masszázstechnikákból átvett leghatékonyabbnak ítélt mozdulatsorokkal, és párosította a Tradicionális Tibeti Reikivel. Így egy egyedülálló és különleges gyógyító hatású Anti-stressz masszázst sikerült kialakítania, amelyről már 2013-ban a The Aquincum Hotel-ban - ahol akkor dolgozott - a nemzetközi minőségellenőr jegyzőkönyvbe foglalta e masszázs egyediségét és kiváló tulajdonságait, hatásait.

Attila e mellett felismerte, hogy a szolgáltatásokat bővíteni kell, mert hölgyvendégei körében egyre nagyobb igény mutatkozott a szépészeti, azaz, alakformáló cellulitis és kebelfeszesítő masszázsokra. Ennek köszönhetően alakult ki jelenlegi repertoárunk.

Vendégeink között egészséges vagy akár többszörösen műtött gerincsérült betegek épp úgy előfordulnak, mint sportolók vagy ülőmunkát végzők, csípő-, illetve egyéb, más ízületi problémákkal küzdők is.

Várjuk szeretettel Önt is Stúdiónkban, akár pihenésre-, vagy egy-egy probléma enyhítésére-, megoldására.
Cím:
1083 Budapest, Práter utca 60.
Tel.: (30) 319 8417
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.07 - 12.30.
GPS:
47° 29' 6.7" N, 19° 4' 29.3" E


Megközelítés:
Autóval: Üllői út - József krt. - Práter utca - Futó utca.
Tömegközlekedés:
- M3 metró Corvin negyed,
- 4-6 villamos Corvin negyed

Kiemelt elfogadó helyek: