Greek Taverna Görög Étterem - Székesfehérvár

Gyorsétterem a város szívében, közel 2 évtizedes múlttal, folyamatosan megújuló választékkal, nagyszámú vendégkörrel és kedves, visszajáró törzsvendégekkel. Mindig a tökéletes színvonalra törekszünk mind az ételeinket, a kiszolgálási stílusunkat és a megjelenésünket illetően. Legyen a vendégünk!

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Székesfehérvár
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Grill ételek, Halételek, Nemzetközi konyha, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Greek Taverna Görög Étterem - Székesfehérvár SZÉP Kártya
Hiszünk abban, hogy ezáltal és az étterem családias hangulatának pozitív kisugárzása okán a vendégeink szívesen választanak minket az év szinte minden napján. Hálás feladatnak érezzük a munkánkat, azt hogy jelen lehetünk egy olyan társadalmi színtér közepén, ahol igény van az olyan értékek megőrzésére, amelyre a vendéglátás alapjai épülnek.

Hagyomány és stílus jókedvvel, jóízűen profi módra. A közel 2 évtized elegendő volt ahhoz, hogy olyan tapasztalatokra tegyünk szert, amelyek különlegessé és ezáltal sikeressé tehetnek minket évről évre, a vendégeink változó igényeihez rugalmasan tudjunk alkalmazkodni. A jókedvű csapatunk olyan kellemes atmoszférát képes nyújtani a stílusával, hogy a kevésbé éhes vendégnek is meghozzák az étvágyát.

A munkatársak hisznek abban, hogy a befektetett pozitív energiájuk visszaszáll a vendégről és ezáltal az ő napjuk is sikeresen zárulhat. Profi módon dolgoznak, bátran állnak az étteremben, mert tisztában vannak a feladataikkal és a bátorságuk abból ered, hogy ismerik az ételeink magas minőségét, amelyet értékesítenek. Ezáltal tudunk még magasabb színvonalon működni.

Fontos számunkra, hogy teljes legyen az összkép és a vendégünk elégedetten álljon fel az asztaltól, oly módon, hogy egy kis részt vállaltunk a boldogságából, még ha az csak néhány örömteli pillanat volt számára, de akkor is hozzájárultunk ahhoz, hogy a napjában legyen az étkezés is egy pozitívan kizökkentő esemény.

Ennyit rólunk előzetesben. Beszéljenek helyettünk az ízek, amelyeket produkálni tudunk. Jöjjön el és legyen a vendégünk!
Cím:
8000 Székesfehérvár, Palotai út 1.
Tel.: (70) 949 0393
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 11' 24.1" N, 18° 24' 24" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: Vasútállomásról az Alba Volán 13-as, 36-os, 37-es és 44-es számú helyi buszjárataival közelíthető meg.

Kiemelt elfogadó helyek: