Good Karma - Budapest

A Good Karma egy indiai ihletésű fast casual étterem, ahol perceken belül hozzájuthatunk friss és egészséges finomságokhoz. Üzleteinket az egészséges és tudatos táplálkozás valamint a környezettudatosság elvei irányítják. Mottónk: EAT GOOD, DO GOOD, FEEL GOOD

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Speciális ételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Házhozszállítás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Good Karma - Budapest SZÉP Kártya
A Good Karma egy egészséges „fast casual” étterem ahol tápanyagban gazdag, ínycsiklandozó ételek készülnek nap mint nap. A kínálatunkban megtalálhatók wrap-ek és tálak, valamint indiai ízvilágú street food különlegességek is. Ételeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, melyeket felelősségteljes és fenntartható partnerektől szerzünk be.

Minden általunk használt csomagolóanyag természetes, növényi alapanyagú, és minden ételünket helyben, frissen készítjük. Étlapunk kialakításakor igyekszünk mindig Mindenkire gondolni, így az ízletes vegán és gluténmentes opciók mellett, a húsok szerelmesei is találhatnak nálunk kedvükre valót.
Cím:
1051 Budapest, Október 6. utca 21.
Tel.: (1) 615 9258
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 8.5" N, 19° 3' 2.8" E


Megközelítés:
Pesten, a belváros közepén vagyunk, a Szabadság tér közvetlen szomszédságában. Metróval a Kossuth tértől és az Arany János utcai megállóktól pár perc sétára.

Kiemelt elfogadó helyek: