Glam Downtown Apartments - Budapest

Ha igazi belvárosi, éjjel-nappal nyüzsgő hangulatában szeretné megismerni Budapestet, a Glam Downtown Apartments a legjobb választás! 4 db exkluzív, prémium minőségben felszerelt apartmant ajánlunk vendégeinknek a VII. kerületben, a Wesselényi utcában, Budapest éjszakai életének központjában.

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Glam Downtown Apartments - Budapest SZÉP Kártya
A Glam Downtown Apartments Budapest belvárosában várja vendégeit 4 db exkluzív, prémium minőségben felszerelt apartmannal. Az apartmanok a VII. kerületben, a Wesselényi utcában helyezkednek el. Az utcában számos étterem, kávézó, és reggeliző hely elérhető az ide látogató vendégek számára.

A lakásban 4 db exkluzív apartman került kialakításra, amelyek közül kettő stúdió jellegű, két apartman pedig nappali-konyha, és külön hálószoba elosztású. Mindegyik apartmanhoz külön fürdőszoba tartozik.A szálláshely előtt közvetlenül található a Kéthly Anna tér, amely a belváros közepén megidézi a természetet.
Cím:
1077 Budapest, Wesselényi utca 30.
Tel.: (30) 356 4338
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
A közelben elérhető tömegközlekedés, valamint a pesti látnivalók is 15 perc távolságnyira. Felár ellenében zárt parkolót is tudunk biztosítani közvetlenül a ház melletti parkolóházban.

Kiemelt elfogadó helyek: