Gerendás vendégház és kerékpárkölcsönző - Cserépfalu

Cserépfalu Bükkalja gyöngyszeme, a természeti, építészeti, kulturális értékek, a falusi turizmus hazája. A környéken 4 híres fürdőhely található: Bogács 2 km, Mezőkövesd Zsóri-Fürdő, Egerszalók (Sódomb), és a legújabb Demjén Termál-Völgy. Túrák a Bükkben, kerékpárkölcsönzés.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Cserépfalu
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Gerendás vendégház és kerékpárkölcsönző - Cserépfalu SZÉP Kártya
A Gerendás Vendégház igényesen felújított tornácos kőház, fagerendás belsővel, 70-80 cm falakkal, amitől nyáron kellemesen hűvös, télen meleg.
A 2012-ben a megyében elsőként ezt a szálláshelyet minősítették az új Nemzeti Tanúsító Védjegy-re, ahol a legmagasabb, 4 napraforgós minősítést kapta.

Elhelyezés:
A vendégház 2 db apartman, közös nagy konyha-étkezővel. Az apartmanok 4 ágyas szobával, előszobával, és külön fürdőszobával rendelkeznek.
Van egy sport és játékszoba, ahol rossz idő esetén lehet ping-pongozni, csocsózni, biliárdozni stb.

Az udvaron felújított kemence és nyársaló- bográcsozó hely található. A vendégház családok, kisebb társaságok szállása 2-10 fő részére.
A füves udvaron sátorozási lehetőség adott.

Ellátás:
A vendégház önellátó, egy jól felszerelt konyhával rendelkezik, minden megtalálható benne, ami egy modern konyhához kell. Együttműködési megállapodásunk van a 300 m-re található helyi étteremmel, ahol lehetőség van kedvezményes étkeztetést kérni.

Szolgáltatások:
Családi kedvezmény, étterem, felszerelt konyha, fürdőszobás szobák, grillezőhely, horgászat, játszótér, gyermekjátszó, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, nemdohányzó szobák, önálló vendégház, pingpongasztal, saját kert, sátorhelyek, TV a szobában, zárt parkoló, családbarát, bababarát, mozgássérültek részére megközelíthető, MKB, K&H és OTP SZÉP kártya elfogadás.

Kerékpárkölcsönzés:
6 db Schwinn-Csepel Ranger 21 sebességes túra férfi kerékpár
6 db Schwinn-Csepel Ranger 21 sebességes túra női kerékpár
4 db Schwinn-Csepel Bonnie különböző méretű gyerek kerékpár

Borkóstolás - igény esetén, egyeztetéssel. Bort kóstolni, ízeket, illatokat, zamatokat felfedezni, megtapasztalni valódi élményt jelent minden borkedvelőnek, borhoz értő szakmabelinek egyaránt. A borkóstolás valódi értelme az együttlét öröme és a harmónia, mely a résztvevők és a borok között létrejön.
Cím:
3413 Cserépfalu, Kossuth út 68.
Tel.: (30) 582 9004
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 56' 17.3" N, 20° 31' 58.4" E


Megközelítés:
Cserépfalu Mezőkövesdről 18 km-re, Egertől 23 km-re van. A 3. számú főútról, vagy az M3-as autópályáról érkezve, a mezőkövesdi leágazástól 18 km-re északra, Bogács után található településünk.
A menetrend szerinti autóbusz közlekedés jó Mezőkövesdről, a vonattal érkező vendégek is könnyen meg tudják közelíteni Cserépfalut.

Kiemelt elfogadó helyek: