Galéria étterem - Igal

Éttermünk évek óta nagy odaadással szolgálja ki a vendégek igényeit, sokszínű konyhával, bőséges italválasztékkal. Házias ételek, gondosan elkészítve. Nálunk mindenki egyforma, megszokott minőségre számíthat, a hét akármelyik napján tér is be hozzánk.

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Igal
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Halételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Galéria étterem - Igal SZÉP Kártya
Éttermünk 1996-ban nyílt, először még csak egy büféként. Mára Igal egyik meghatározó étterme lett, olaszos, magyar, nemzetközi konyhákat ötvözve, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő ételeket. Intoleranciákra is van megoldásunk, így bátran felkereshet minket bárki.

Éttermünk mellett szállásunk is megtalálható a településen, így mindenki igényeit ki tudjuk elégíteni. Nyitva tartásunk szezonális, március közepétől október végéig, ez idő alatt viszont minden nap várjuk Önöket szeretettel akár helyben, akár elvitelre szeretnének fogyasztani.
Cím:
7275 Igal, Nyár utca 1/a
Tel.: (82) 372 519
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.15 - 10.31
GPS:
46° 32' 34.5" N, 17° 56' 33.1" E


Megközelítés:
Autóval a Szántód-Kaposvár összekötőútról Igalon a gyógyfürdő fele letérve, 1 km-re találjuk az éttermet a fürdővel szemben elhelyezkedő parkolóban. Busszal közvetlen az étterem előtt szállhatunk le.

Kiemelt elfogadó helyek: