Galambszeri Vendégház - Őriszentpéter

6-7 fős, tetőteres erdei fenyő rönkházunk és rönkszaunánk az erdő szélén Galambosszeren várja az Őrségben pihenni, kirándulni vágyókat. Függőhintás és függőágyas pajta, fürdőtóka, kerti fajátékok, bográcsozóhely, grillező és kerti kemence is található az erdőben folytatódó, gyümölcsfás telken.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Őriszentpéter
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Galambszeri Vendégház - Őriszentpéter SZÉP Kártya
6-7 férőhelyes, szaunás vendégházunk az Őrségi Nemzeti Park területén, Galambosszeren, Őriszentpéter egyik legszebb fekvésű részén található. A szeren a rétek és erdők közé nyúló telkeken hagyományos és hagyományőrző új épületek egyaránt megtalálhatók. A Galambszeri vendégház egy fél hektáros telken saját kivitelezésben, őrségi erdei fenyőből épült rönkház. A faanyagok, a ház, a saját készítésű bútorok egyszerű és természetes szépsége megnyugtató, az erdő csöndjét idézi.

Az alsó szinten egy nagy dupla és egy egyszemélyes ágyon, a tetőtérben pedig egy dupla és kettő egyszemélyes ágyon lehet aludni. A tetőtérben rácsos gyerekágy is található, a lépcsőkhöz védőrács tartozik, az étkezőasztalhoz etetőszék csatlakoztatható, a fürdőben pelenkázóasztallal igyekszünk a babával érkezők kényelmét szolgálni.

Kertünkben saját készítésű fajátékokkal játszhatnak a vállalkozókedvűek, vagy élvezhetik a rönkszaunaház forrósága után a hideg tókában való megmerülést. Az előregedő őrségi gyümölcsfákat folyamatos újratelepítéssel őrizzük, fáink gyümölcsit vendégeink is szabadon kóstolhatják. A kert végében kezdődő erdő a gombákat jól ismerőknek izgalmas gombászóhely is lehet.

Az ebéd és a vacsora rönkház melletti lugasnál kialakított szabadtéri kemencében, bográcsban vagy grillen is készülhet. A nyitott pajtában felakasztott hintákban, függőágyon, valamint a szőlőlugasban is kellemes pihenéssel lehet tölteni az időt.

Vendégházunk szolgáltatásai:
- Finn típusú rönkszauna, amelyet vendégeink szabadon használhatnak.
- Fürdőtóka a szauna mellett.
- Tűzrakóhely bográccsal, állvánnyal
- Grillező
- Szabadtéri kis kemence főleg pizzák, lepények sütéséhez.
- Pajtában kialakított pihenőhely függő székekkel, ággyal és pingpong asztallal
- Bérelhető kerékpárok.
- A kertben termő, szabadon fogyasztható gyümölcsök.
2 duplaágy
3 szimpla ágy
Felszerelt konyha
Finn típusú rönkszauna
Fürdőtóka
Tűzrakóhely bográccsal
Grillező
Szabadtéri kis kemence
Pajtában kialakított pihenőhely
Pingpong asztal
Bérelhető kerékpárok
Szabadon fogyasztható kerti gyümölcsök
Cím:
9941 Őriszentpéter, Galambosszer 14/A
Tel.: (30) 703 1819
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 50' 22.3" N, 16° 24' 4.8" E


Megközelítés:
Bárhonnan is érkezzenek a faluba, a központban található körforgalomba jutnak. A körforgalomból Szalafő-Pityerszer-Szentgotthárd irányba kell elindulni. Kb. 500 méter múlva a Galambosszert jelző kis táblánál forduljanak balra.
Az emelkedő végén levő elágazásban egyenesen kell továbbhaladni. A ház az út jobb oldalán található, a szer vége felé. (A szer végétől (aszfaltozás vége) visszafelé számolva a negyedik ház.)

Kiemelt elfogadó helyek: