Funside Egyesület - Budapest

A Funside-nál 2007 óta dolgozunk azon, hogy Magyarország legjobb nyári táborait és gyermekprogramjait hozzuk létre. Munkánk eredményeképpen táborozóink közel 20-féletáborból választhatnak Balatonon, Budapesten és más helyszíneken. Nyári táborainkat több mint 20 országból látogatják a gyermekek és fiatalok.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Fiataloknak, Családoknak, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Funside Egyesület - Budapest SZÉP Kártya
Profi, évek óta összeszokott csapattal dolgozunk, amely biztosítja, hogy zökkenőmentesen, hibátlan lebonyolítással teljenek rendezvényeink. Csapatunk tagjai kreatív rendezvényszervezők, akik az ügyfelek igényeinek megfelelően, minden részletet kidolgozva tervezik, szervezik, és bonyolítják le a különböző eseményeket. A gyermekek szórakozását gyakorlott fiatal animátoraink, sportfoglalkozásainkat fiatal sportedzőink biztosítják.

Küldetésünk:
A Funside Csapat célja olyan program nyújtása, mely egyszerre szórakoztató, hasznos és közösségi élményekkel teli; amelyre évekkel később, felnőttként is örömmel gondol vissza minden táborozónk.
Cím:
1111 Budapest, Szent Gellért tér 3. 1. em 1. ajtó
Tel.: (30) 311 1746
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek 9:00 és 17:00 között
GPS:
47° 28' 40.9" N, 19° 2' 35.3" E


Megközelítés:
Parkolási lehetőség: közvetlenül a Szent Gellért tér mellett, a Budapesti Műszaki Egyetem épületei előtt található ingyenes nyilvános parkolót ajánljuk.

Tömegközlekedéssel: közvetlenül a ház előtt áll meg a 4-es metró, a 7-es és 133E buszok, számos villamos (19, 41, 47, 47B, 48, 49, 56 és 56A), valamint a D11 és D12 dunai hajójáratok.

Kiemelt elfogadó helyek: