Főnix Vendégház - Bakonybél

A Bakony-hegység szívében, annak legmagasabb hegyei között egy gyönyörű völgyben fekszik Bakonybél község. Rejtettségével meg tudta őrizni természeti értékeit. A csodálatos természeti környezet, gazdag helytörténeti értékei tették már a múlt században kedvelt kirándulóközponttá a település.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Bakonybél
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Főnix Vendégház - Bakonybél SZÉP Kártya
Közép-Amerika, Európa és a Kelet mítoszaiban egyaránt megjelenik. Ötszáz évenként elégeti magát, és három nap múlva feltámad hamvaiból. Így a halhatatlanságot, a megújuló életet és az emberi lélek elpusztíthatatlanságát szimbolizálja. A szimbólum választás során az ember bizonyos erőket mozgásba hoz.

Amikor nevet választottam arra gondoltam, hogy a vendégeink az itt töltött idő alatt kipihenjék a mindennapi élet fáradalmait és megújulva térjenek haza tőlünk; valamint mindig tudjunk megújulni, soha ne fásuljunk bele a vendéglátásba, mindig legyen kedvünk, erőnk, időnk odafigyelni, beszélgetni, törődni a vendégeinkkel.

Ugyanakkor az épületekre, a lakókörnyezetre is igaz az újjáéledés, a valamikori parasztportát romjaiból emeltük ki, és folyamatosan újítjuk fel.

Így lettünk Főnix vendégház...
Cím:
8427 Bakonybél, Petöfi u. 5.
Tel.: (30) 308 2530
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 15' 5.2" N, 17° 43' 44.1" E


Megközelítés:
Könnyen megközelíthető autóval, a fővárosból kb. 2 óra autóval, továbbá Győrből kb. 75 perc alatt leérhet Bakonybélbe.

Kiemelt elfogadó helyek: