Erika apartman - Badacsony

Apartmanházban 3 önálló apartman pihenésre vágyó pároknak, családoknak, barátoknak. A pincészeteket, és fesztiválokat strandot 3-10 percen belül gyalog elérhetik, de a ház mégis csendes helyen van. Babáknak etetőszéket, kis kádat tudunk biztosítani. Ingyen grillezési lehetőség, wifi és parkoló.

Szállás  >   Apartman
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Badacsony
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Erika apartman - Badacsony SZÉP Kártya
A badacsonyi Erika Apartmanházban 3 különálló apartman van.

"A" Apartman: földszinten 1 szobás 2 ágyas, főzősarokkal, zuhanykabinos saját fürdőszobával.

B Apartman: A földszinten 2 hálószobás. A nagy szoba 2 összetolható ágyas, itt egy pótágy fér el kényelmesen. A kis szoba 2 ágyas, itt nem lehet összetolni az ágyakat. A második pótágy vagy a nagy szobában vagy az ebédlőben lehetséges. Zuhanykabinos saját fürdőszobával és nappali/étkezős kis főzősarokkal áll még a vendégek rendelkezésére.

"C" Apartman: A manzárdban 2 hálószobás 2x2 ágyas 1-2 ággyal pótágyazható. Ebédlő, teakonyha és zuhanyfülkés saját fürdőszoba tartozik hozzá. Klímát napi 2000 Ft-ért lehet igénybe venni ebben az apartmanban.

Az apartmanoknak saját teraszuk van gyönyörű kilátással a Balatonra és az északi partra. A ház másik fele a Badacsony hegyre néz. Minden apartmanban van saját TV, ingyenes WiFi.

Ingyenes grillezési lehetőség, a bejáratnál zárt udvarban van 4 autóra ingyenes parkoló.

Csemetével érkező családnak kívánságra etetőszéket, fürdető kádat, kis matracot, mesekönyveket tudunk biztosítani.

Fontos információ:
A megérkezéskor kérjük intézni a bejelentkezési adminisztrációt. A szállásdíjat és az idegenforgalmi díjat kérjük a megérkezéskor kiegyenlíteni. A lefoglalt idő előtti távozás esetén sajnos nem tudjuk az igénybe nem vett napok szállásdíját visszatéríteni.

Fesztiválok, koncertek: Bortriatlon, Pünkösdi eljegyzés, Bor7, Augusztus 20. fesztivál, Szüreti fesztivál, kiváló pincészetek borvacsorái és borkóstolói.
magán szálláshely szolgáltatás
Cím:
8261 Badacsony, Római út 232.
Tel.: (70) 605 1218
Web: -
Nyitvatartás:
05.01-09.30
GPS:
6° 47' 14.5" N, 17° 29' 46.7" E


Megközelítés:
Autóval: Balatonfüred felől a 71-es úton a Badacsony vége táblát elhagyva kb. 300 m-re a Badacsonyi Kempinggel szembeni a Muskotály utcán felmenni a Római útra. Ott balra fordulni és 10 m! a tükrös kereszteződésnél) múlva ismét balra.

Vonattal: Badacsony állomáson leszállni, a centrum irányába a Római útra felmenni, ott balra fordulni, és a Kisfaludy házhoz vezető borúttól számítva kb 150 m-re balra fordulni (tábla mutatja az Erika Apartmant)

Kiemelt elfogadó helyek: