Erdőspuszta Club Hotel**** - Debrecen

A természet lágy ölén, a város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig karnyújtásnyira, festői szépségű természeti környezetben megbúvó Erdőspuszta Club Hotel négycsillagos szolgáltatásokkal várja a pihenni, feltöltődni, szórakozni vágyókat.

Szállás  >   Hotel****
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Debrecen
Jellemzők: Wellness, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Erdőspuszta Club Hotel**** - Debrecen SZÉP Kártya
A híres magyar vendégszeretet, a „puszta” és a lovasok rejtelmes, de ugyanakkor mesés világa, a hamisítatlan magyar konyha remekei – köztük a gulyásleves, a halászlé, a birkapörkölt és a kenyérlángos – a világhírű zamatos magyar borok, a népi hagyományok, a pazar gyógyfürdők és a több mint ezeréves történelmi hagyományokra épülő kulturális és művészeti értékek önmagukban is csalogatóan hatnak az utazni vágyók számára.

Az Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem az ország második legnagyobb és leglátogatottabb városától, Debrecentől alig néhány kilométerre, egy vadregényes fenyőerdő közepén mindezt csokorba szedve kínálja az ideérkező vendégek számára.<
br /> A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum a családi üdülések mellett kiváló helyszínt kínál céges rendezvények, konferenciák lebonyolításához is. Exkluzív különtermeivel, a’la carte Fenyves Vendéglőjével, hangulatos borozójával, erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, vendégházával, gazdag gasztronómiai- és wellness szolgáltatásaival, valamint lovas tanyájának színes fakultatív és szabadidős programjaival méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának.

Kulináris élmények

A hozzánk betérők szemtanúi lehetnek a gasztronómia és a borkultúra találkozásának, hiszen a’la carte Fenyves Vendéglőnkben a magyar és a nemzetközi konyha hagyományos ízei, látványteraszunkon faszénparázson készült grill specialitások és kemencés ételek, bográcsban főtt finomságok, míg borozónkban a legkiválóbb hazai pincészetek borai és neves pálinkaházak italai fogadják a kulináris élvezetek kedvelőit.

A szálloda a passzív és az aktív pihenésre egyaránt kiválóan alkalmas. Szabadidős-, sport- és lovas programok is elérhetőek.
Cím:
4031 Debrecen, Panoráma-Diószegi út kereszteződés
Tel.: (20) 299 9444
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 9" N, 21° 39' 30.5" E


Megközelítés:
Közúton Budapest felől:
Az M3-as, majd az M35-ös autópályán közvetlenül Debrecenig.

Vonattal:
Az InterCity vonatok a budapesti Nyugati/Keleti Pályaudvarról indulnak Debrecenbe.

A debreceni vasút- és buszállomástól, valamint a város nemzetközi repteréről vendégeinknek igény szerint transzfert biztosítunk.

Kiemelt elfogadó helyek: