Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva

Az Erdei-lak egy önálló, összkomfortos mesebeli faházikó a Bükkben, a Lak-völgyi tó szomszédságában helyezkedik el, saját parkosított kerttel (1000 m2), teljes felszereléssel, zárt parkolóval rendelkezik, rengeteg látnivalót, túraútvonalat kínál a környék, emellett a nyugalom szigete vár haza!

Szállás  >   Üdülő, nyaraló
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Bélapátfalva
Jellemzők: Hegyvidéki, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Erdei-lak faházikó - Bélapátfalva SZÉP Kártya
Bélapátfalván, a kisváros keleti részén, a Bükk hegység Bélkő-hegyének északi lábánál, Egertől 20, Szilvásváradtól 5 km-re, a Bükki Nemzeti Park területén, a Lak-völgyi tótól kb.150 méterre, hegyek övezte gyönyörű környezetben fekszik az alpesi tetőteres, önálló, teljesen felszerelt 20+10 m2-es Erdei-lak faházikó.

A két szint befogadó képessége 4 fő, 1 pótágy lehetséges az emeleti előtérben (fotelágy). 8 m2-es terasz tartozik hozzá.

A körbekerített 1000 m2-es gyepes, parkosított kertben épített tűzhely, függőágy, rönkhintaágy és kerti bútor található. A konyha és kerti tűzhely használatához teljes felszerelés a rendelkezésre áll.

A kertben zárt autóbeállási, a közeli tónál étkezési lehetőség várja a látogatókat. (Szomjas csuka vendéglő) A környék felfedezéséhez 2 db kerékpár díjmentesen használható. A házikó teljesen felszerelt: TV (szobánként), rádió, vasaló (vasalódeszkával), ruhaszárító, hajszárító, folyékony szappan, mosogatószer, ágynemű + tiszta huzat, törölköző, kéztörlő, konyharuha biztosított.

A konyhában kávé, tea, cukor bekészítés. A városközpontban (kb.2km) Coop ABC, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, benzinkút, bankautomata (OTP, Takarékszövetkezet) is található, az új fedett uszoda az úszni vágyókat várja. Hűvösebb tavaszi illetve őszi napokon és a téli időszakban is a fűtés megoldott, a házikó egész évben nyitva áll az érdeklődők előtt, gyönyörű és hangulatos téli (havas) környezetben is! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a természetet, a hegyvidéki környezetet, a csendet, pihenni vágyik, aki akár maga szeretné elkészíteni ételeit a szabad tűz változatos lehetőségeit felhasználva, kortól függetlenül, pároknak, családoknak, kisebb baráti társaságoknak. Akár egy jó kiinduló pont lehet azoknak is, akik túrázni, nevezetességeket látogatni, a környéket bebarangolni szeretnék. Háziállatokat a rossz tapasztalatok miatt nem fogadok!

Remélem felkeltettem érdeklődését, várom szeretettel egész évben!
Cím:
3346 Bélapátfalva, Tókörnyéke 1108 hrsz.
Tel.: (20) 337 7230
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 3' 29" N, 20° 22' 18.2" E


Megközelítés:
Megközelíteni autóval jól lehet, a bélapátfalvai tóig aszfaltos úton, onnan köves, nem sáros úton lehet.
Busszal, vagy vonattal Egerig érkezőknek ajánlom Egertől a kb. fél óránként induló buszjáratokat, lehet vonattal is, de az csak kb. 3x jár egy nap. Lehetőségem szerint Bélapátfalváról autóval vállalom a házikóig a fuvart.

Kiemelt elfogadó helyek: