Emma apartmanok - Harkány

Felüdülés a testnek és a léleknek! Egész évben várjuk Önt! A fürdőtől 300 méterre, központi helyen, mégis csendes, nyugodt zöldövezeti környezetben. Dél-Baranya legszebb és legváltozatosabb lehetőségekkel bíró területi egységében a mediterrán hangulatú Pécstől mindössze 26 kilométerre.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Harkány
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Emma apartmanok - Harkány SZÉP Kártya
Miért éppen Harkány? A harkányi gyógyvíz egész Európában egyedülálló. Miért éppen Mi? Nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő szállást. Családias hangulatú vendégházunkban dupla vagy 3 ágyas, illetve kettő, 3 és négy szobás apartmanok várják párok, családok és baráti társaságok jelentkezését. Ez minden?

Természetesen nem! Harkányban minden korosztály jól érezheti magát. Nemcsak a gyógyulni vágyók, hanem a pihenni, felfrissülni vágyókat is várja. 13 hektár ápolt, virágos ősparkban strand és sportmedencék, élmény, pezsgő és gőzfürdő, szauna, szolárium, terápiás kezelések, éjszakai fürdőzés, vízitorna, óriás csúszda és játszóterek.
Cím:
7815 Harkány, Kölcsey F. tér 6.
Tel.: (30) 684 3180
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
45° 50' 55.4" N, 18° 13' 57.9" E


Megközelítés:
Harkány könnyen elérhető személy gépkocsival. Pécsig vonattal, onnan pedig autóbusszal, illetve direkt buszjáratokkal az ország több pontjáról. Vonattal és autóbusszal érkező vendégeinket ingyenesen elhozzuk a busz pályaudvarról előzetes egyeztetés szerint.

Kiemelt elfogadó helyek: