Első Mádi Borház - Mád

Mádi, ásványoktól duzzadó dűlők kínálta gazdag borok, a régió alapanyagait felhasználó sokszínű bisztrókonyha kíséretében. Ez az első olyan intézmény, amely igyekszik összefogni és méltó környezetben bemutatni a mádi borászatok munkájának lényegét,azaz a hitét a mádi dűlők különleges fekvéseiben.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Mád
Jellemzők: Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Első Mádi Borház - Mád SZÉP Kártya
A szívélyes kiszolgálás mellé igyekszünk minél több információval szolgálni a Mádon található látványosságokról, szállás- és szórakozási lehetőségekről, de legfőképpen a táj szőlészeti és borászati adottságairól. Izgalmas szolgáltatásainkon keresztül bemutatjuk a tájegység kivételes adottságait és egyediségét.

Terroir, házi készítésű csemegék, bisztrotálak, rántott tanyasi csirke és szalonnás édesmorzsába forgatott túrógombóc. Kósa Gergő, az Első Mádi Borház séfje garantálja, hogy mindenki meglelje a számára tökéletes, stílusos gasztroköntösbe bújtatott házias bisztroételt. Geri hétköznapi ebédmenü ajánlatai épp úgy tükrözik a vidéki vendéglátás minőségét, mint különlegesnél különlegesebb, szezonális á la carte fogásai az aszalt sárgabarack chutneytól az édesburgonya gratinnel tálalt rozé kacsamellig.
Cím:
3909 Mád, Hunyadi J. u. 7.
Tel.: (47) 348 007
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 11' 1.9" N, 21° 16' 56.4" E


Megközelítés:
Több szempontból is első ez a csalogató épület. A falu első háza, amely fogadja az ideérkező és az átutazó vendégeket.

Kiemelt elfogadó helyek: