Élmény Vendégház - Csurgó

Vendégeink részére ingyenesen biztositunk kerékpárokat, térképpel és programajánlatokkal. Igény szerint borkóstoló vendégházunk pincészetének boraiból akár vezetett nordic walking túrával egybekötve. A fedett terasz alatt jakuzzi található, valamint egy igazi autentikus hordószauna, valódi boroshordóból.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Csurgó
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Az ország délnyugati csücskében Csurgó városában található a vendégházunk. 2021 évben nyitottunk. 4 szoba mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik. Teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére, mintha csak otthon lennének.

Egy nagy közösségi tér is található a vendégházunkban, ahol kisebb rendezvények összejövetelek is tarthatóak. A ház alatt egy party pince található, ami hang és fénytechnikával felszerelt a jó hangulat érdekében. Az egy hektáros ingatlanon egy amerikai konyhás teljesen felszerelt De Lux apartman is található.
Cím:
8840 Csurgó, Rákóczi u. 85.
Tel.: (30) 564 3678
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:


Megközelítés:
Autóval, autóbusszal és vonattal is könnyen megközelíthető. Zárt 6 férőhelyes autóparkolóval rendelkezünk ami biztonsági kamerával megfigyelt. Vasútállomás 500 méterre található, a buszmegálló 200 re van.

Kiemelt elfogadó helyek: