Duna Relax Hotel**** - Ráckeve

Budapesttől 47 kilométerre található szállodánk, mely 2003-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt. A szálloda elegáns környezetben várja vendégeit. Felépítettük az ókori római wellness, gondtalan és egészséges világát, mely hosszított nyitva tartással, 6-23 óra között áll vendégeink rendelkezésére!

Szállás  >   Hotel****
Budapest és környéke   >  Pest  >  Ráckeve
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Duna Relax Hotel**** - Ráckeve SZÉP Kártya
Ráckeve
Budapesttől 47 kilométerre található szállodánk, mely 2003-ban nyitotta meg kapuit vendégei előtt. Folyamatos újítások és bővítések kísérték az eddigi működését.

Hotel
A szálloda elegáns környezetben, várja vendégeit. Két emeleten 45 szobával üzemel, összesen 114 fő befogadására alkalmas.
A szobákat 14.00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 10.00 óráig kérjük a kulcsokat leadni.

Szobák
Szobáink nagy része a Dunára néz, légkondicionáltak. Csupán 4 apartman ablaka néz a belső kertre.
Az apartmanok 2-2 szobából állnak, ezért kiválóan alkalmasak családok elhelyezésére. Két szobát alakítottunk ki allergiában szenvedő vendégeink részére. A szobákban felhasznált nemes anyagok különleges hangulatot teremtenek.

Étterem
Légkondicionált éttermünk - a Kék Duna Étterem - 110 fő befogadására alkalmas, panoráma éttermünk pedig további 50 fő kiszolgálását teszi lehetővé. Étlapunk standard kínálata mellett idény ajánlatokkal is várjuk vendégeinket.
Éttermünk Védnöki Táblás, díjnyertes szakácsaink pedig a grillsütés elismert szakemberei.

Wellness - Forrás
Felépítettük az ókori római wellness, gondtalan és egészséges világát! Római stílusú falaink között a wellnessben nem szaunát, gőzfürdőt, merülőmedencét vagy úszó- és élménymedencéket talál, hanem tepidáriumot, caldariumot, frigidáriumot, laconicumot.
A hotelt átszövő római isteni legendáriumból pedig Vénusz, a szerelem és szépség istennője életének elemei kísérik Önt pihenése során. A Wellness Forrás szolgáltatásai a nap bármely szakában, 06.00-23.00 óráig igénybe vehetők.

NTAK szálláshely azonosító: SZ20008330, szálloda
Cím:
2300 Ráckeve, Dömsödi út 1/a.
Tel.: (30) 147 0493
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 9' 38.2" N, 18° 57' 5.6" E


Megközelítés:
Ráckeve gépkocsival Budapestről és az ország keleti része felől érkezőknek az 51-es főútra történő rácsatlakozással érhető el legkönnyebben. Az ország nyugati része felől érkezőknek a Csepel-szigeti gerincúton érhető el legkönnyebben a település.
A Budapest - Ráckeve táv 50 perc alatt megtehető ezeken az útvonalakon.
A hotel közvetlenül a ráckevei Árpád-híd lábánál, a Duna-parton található.

Kiemelt elfogadó helyek: