Duna-Party Pansio - Budapest

Ha Budapestre szeretne menni nyaralni, vagy éppen csak átutazóban van, akkor ajánljuk figyelmébe a szép, csendes és nyugodt környezetben elhelyezkedő Duna-Party Pansio szálláshelyünket!

Szállás  >   Panzió
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Városlátogatás, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Duna-Party Pansio - Budapest SZÉP Kártya
Panziónk Budapest északi részén, a Római-parton, üdülőövezetben, csendes, nyugodt, családias környezetben, a Flórián tértől kb. 5 km-re, a városközponttól 8 km-re található. Szobáink kétágyasak, zuhanyzóval, mosdóval, mellékhelyiséggel és légkondicionálóval felszereltek; ezen felül Internet-hozzáférés, házi szintű telefonvonal, kábeltévé és drinkbár áll szállóvendégeink rendelkezésére.

Amit nyújtani tudunk: kerthasználat, a közelben teniszezési lehetőség, strandok, bevásárlóközpontok és nem utolsó sorban a Római-part kínálta szórakozási lehetőségek.

Célszerű telefonon szobát foglalni.

Autóval érkezõ vendégek részére éjszaka kivilágított, zárt parkolót biztosítunk.
Cím:
1039 Budapest, Királyok útja 93.
Tel.: (1) 250 4622, (1) 250 3667
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 35' 1" N, 19° 3' 53.8" E


Megközelítés:
3-as metró, 34-es autóbusz:
Panziónk a 3-as metró Árpád-hídi állomásától a 34-es busszal kb. 25 perc alatt közelíthető meg; a legközelebbi megállók a Szamos utcánál és a Mátyás Király útnál találhatók. A HÉV (Batthyány tér - Szentendre)-rõl több átszállási lehetőség is van a 34-es buszra, köztük az Árpád hídi HÉV-megálló.

Autóval:
A Szentendrei útról kanyarodjon a Mátyás király útra, ami merőleges a Királyok útjára. A két út kereszteződésében jobbra fordulva kb. 50 méterre vagyunk.

Kiemelt elfogadó helyek: