Dreko Panzió & Borbisztró - Győrújbarát

A Dreko Panzió & Borbisztró szeretettel várja vendégeit a Pannonhalmi borvidék szívében fekvő Győrújbarát peremén, Budapesttől, Bécstől és Pozsonytól mindössze egy órányi autóútra.

Szállás  >   Panzió
Nyugat-Dunántúl   >  Győr-Moson-Sopron  >  Győrújbarát
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dreko Panzió & Borbisztró - Győrújbarát  SZÉP Kártya
Szobáink kialakításakor elsődleges szempont volt vendégeink kényelme és kimagasló komfortérzete, design tekintetében a természetes anyagok - elsődlegesen a fa és a tégla - mellett tettük le a voksunkat. Mindez a Kárpát-medencei szőlőfajták által ihletve: szobáinkat különböző közkedvelt szőlőfajtákról neveztük el, majd ezt a gondolatot átemeltük a belsőépítészetbe is, így minden szobánk más-más fajta jellegzetességeit hordozza.

Panziónkban egyaránt megtalálja a nyugodt pihenést, az aktív kikapcsolódás lehetőségeit és a gasztronómiai élményt. Fontos számunkra, hogy friss, hely alapanyagok felhasználásával készült, szezonális ételeket kínáljunk vendégeinknek, melyek mellől a helyi borvidék termelőinek zamatos borai sem hiányozhatnak.

Nagyobb létszámú családi vagy céges rendezvények színvonalas helyszínéül ajánljuk a szomszédos Paperdői Borudvart, melyhez igény esetén panziónk szálláshelyet biztosít.

7 magasan felszerelt, barátságos hangulatú szobával, egy kétszobás apartmanházzal és borbisztróval várjuk megpihenni vágyó vendégeinket.

Látogasson el hozzánk és élvezze a vidék nyugalmát, kóstolja meg a Pannonhalmi borvidék legfinomabb borait!

Szeretettel várja a Dreko Panzió & Borbisztró!
Cím:
9081 Győrújbarát , Arany János utca 133.
Tel.: (20) 234 5269
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 35' 27.5" N, 17° 38' 40.5" E


Megközelítés:

Kiemelt elfogadó helyek: