Deja Vu Cafe Restaurant and Bar - Eger

Eger belvárosában egy modern és fiatalos étterem. Fontosnak tartjuk, hogy ételkülönlegességeink mellé megfelelő borokat is tudjunk kínálni, ezért gondos válogatással állítottuk össze borlapunkat, de számtalan alkoholos és alkoholmentes koktélból, csapolt sörből választhat.

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Koktélok, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, A' la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Deja Vu Cafe Restaurant and Bar - Eger SZÉP Kártya
A Déjá Vu Cafe, Restaurant & Bar Eger központjában 2012 nyarán nyitott meg. Igyekeztünk éttermünkben olyan hangulatot kialakítani, ahol mindenki jól érzi magát.

A Déjá Vu étterem belső berendezése letisztult, modern, fiatalos és mégis elegáns. Tavasztól őszig egy hangulatos külső terasszal és egy meghitt, csendes, belső udvaron kialakított terasszal bővítjük 50 férőhelyes éttermünket, így akár 120 fő befogadására is alkalmas éttermünk.

Zártkörű rendezvényeket is örömmel vállalunk, ahol akár hidegtálas, akár svédasztalos, akár egyedi igények szerint összeállított ételkülönlegességekkel készülünk.
Cím:
3300 Eger, Szent János utca 1.
Tel.: (30) 911 3798
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 7.4" N, 20° 22' 26.9" E


Megközelítés:
Autóval az étterem háta mögötti parkolóban tudnak parkolni. Az állomás 10 perces sétára van éttermünktől, de taxival az étterem ajtajáig kényelmesen el tudnak jutni. Nyáron kiváló lehetőség és sokan szoktak is élni vele, hogy kerékpárral érkeznek.

Kiemelt elfogadó helyek: