Dalma Apartman - Gyula

Szeretettel várjuk Önt és családját egész évben Gyula üdülőövezetében található Dalma és Marcell apartmanba, ami a gyulai vár tövében, a Várfürdő főbejáratától 300 méterre helyezkedik el, mindössze öt percnyi sétára a megújult belváros hangulatos teraszaitól és történelmi látványosságaitól.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Dalma Apartman - Gyula SZÉP Kártya
Mind a 8 apartmanunk, melyből 3 teraszos, 2 sztenderd és 3 galériás külön bejáratú, egyenként 25 négyzetméteres légkondicionált és fűthető szálláshely. Apartmanjaink saját fürdőszobával és konyhasarokkal rendelkeznek.

Szeretettel várjuk Önt és családját egész évben Gyula üdülőövezetében található Dalma apartmanba, ami a gyulai vár tövében,a Várfürdő főbejáratától 300 méterre helyezkedik el, mindössze öt percnyi sétára a megújult belváros hangulatos teraszaitól és történelmi látványosságaitól. Minden apartmanunk külön bejáratú, egyenként 25-30 négyzetméteres légkondicionált és fűthető szálláshely. Apartmanjaink egy család részére kiválóan alkalmasak. Minden apartman egy franciaággyal és további gyermekeknek alkalmas fekhellyel van felszerelve. További pótágy elhelyezésére van lehetőség.

Apartmanjainkhoz saját fürdőszoba és konyha tartozik. Az apartman zárt parkolóval rendelkezik, mely korlátozott számú és méretű gépjárművek befogadására alkalmas. Amennyiben a zárt parkoló területén nem tudunk helyet biztosítani autójának abban az esetben az épület előtt (zsákutcában) van mód a parkolására. A szálláshelyünk a következő Szép kártyákat fogadja el: OTP, MKB, K&H (Szabadidő, Vendéglátás, Szálláshely)
Cím:
5700 Gyula, Vár u. 29.
Tel.: (20) 550 5507
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 50.1" N, 21° 17' 17.1" E


Megközelítés:
Apartmanjaink a gyulai vár tövében, a Várfürdő főbejáratától 300 méterre helyezkedik el, mindössze öt percnyi sétára a megújult belváros hangulatos teraszaitól és történelmi látványosságaitól. A Gyula városát a személyautón kívül a Máv és a Volán menetrendszerű járataival is elérheti. Helyi buszközlekedés működik.

Kiemelt elfogadó helyek: