Cseresznyevirág Vendégház - Kővágószőlős

Kedves Leendő Vendégünk! Pécshez nagyon közel, a nyugat-mecseki erdő szélén várja Önöket vendégházunk csendes, nyugodt környezetben. A romantikus, ám mégis modern kis házban max. 6 fő részére kínálunk szálláslehetőséget. Télen-nyáron várjuk vendégeinket!

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Kővágószőlős
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Városlátogatás, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Cseresznyevirág Vendégház - Kővágószőlős SZÉP Kártya
Szeretettel köszöntjük a Cseresznyevirág Vendégház oldalán!

Vendégházunk Pécstől mindössze 5 km-re, Kővágószőlős község keleti szélén, Cserkút falutól 200 m-re, tágas, családi-hétvégi házas övezetben található, a Jakab-hegy lábánál. A ház 2009-ben épült, télen-nyáron jól megközelíthető, közvetlen közelében már csatlakozni lehet a babás szerkövekhez és a Pálos kolostorhoz vezető turistaútra.
Az 1000 m2-es telken álló épület 30 m2 alapterületű, alsó szintjén található egy nappali-étkezős helység konyhasarokkal, illetve a fürdőszoba.
A felső, kb. 20 m2-es padlásszobában pedig 4 fő elhelyezésére van lehetőség egy franciaágyon és kettő egyszemélyes ágyon. Az alsó szinten levő kanapé is igény szerint kihúzható 160 x 200-as méretűre, így végső esetben 6 fő elszállásolására van lehetőség.

Vendégházunkat elsősorban azoknak a pároknak, családoknak, kisebb baráti társaságoknak javasoljuk, akik szeretnének eltölteni nyugodt, csendes, természetközeli környezetben néhány emlékezetes napot egy romantikus kis házban.

Pécs nagyon közel van, Villány, Orfű, Harkány vagy Szigetvár pedig kirándulások ideális célpontja lehet, körülbelül 30 perc autóútnyi távolságban.

A ház klimatizált, télen is lakható, 2 különálló fedett terasszal is rendelkezik. A kertben érő gyümölcsök szabadon fogyaszthatóak, a nyári időszakban egy 3,6 m körátmérőjű, homokszűrős fürdőmedencét állítunk fel.
Grillezésre, nyársalásra, bográcsozásra is van lehetőség. Parkolás a kertben kialakított zárt parkolóban.

Legyen a vendégünk, ismerje meg e környék csodálatos természeti és kulturális adottságait!
Cím:
7673 Kővágószőlős, Cserkúti út 2.
Tel.: (30) 376 8966
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 4' 55.1" N, 18° 7' 55" E


Megközelítés:
Autóval Pécsről a 6-os úton Szigetvár irányában a kővágószőlősi leágazásnál kell lefordulni, a falun végighaladni. A község északkeleti szélén található a vendégház.
Akik busszal vagy vonattal érkeznek Pécsre, ők az autóbusz pályaudvaron tudnak felszállni a Kővágószőlősre induló autóbuszra, melyek gyakran közlekednek.

Kiemelt elfogadó helyek: