Columbus Étterem és Terasz - Budapest

A Columbus Hajó a belváros szívében, az Erzsébet-híd és a Lánchíd között, a pesti Duna part legszebb részén horgonyoz. Éttermünk a magyar és a nemzetközi konyha fogásait kínálja a szakácskönyveiből és gasztronómiai tévéműsorokból is jól ismert ambiciózus sztárséf, Tobai Róbert tolmácsolásában.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Columbus Étterem és Terasz - Budapest SZÉP Kártya
A Columbus Hajó különböző méretű termei rugalmasan kihasználhatók, így több fajta rendezvény szervezhető tereiben. Például esküvők, családi vagy céges rendezvények, konferenciák, sajtótájékoztatók, bankettek, díszvacsorák, karácsonyi party-k stb.

A 160 fő befogadású, üvegablakos, teljes panorámás Santa Maria terem nagyobb létszámú rendezvények lebonyolításához optimális. A terem légkondicionálóval ellátott, télen természetesen fűthető. Az étteremhez közvetlenül csatlakozó 80 fős Duna terasz tavasztól őszig áll a vendégek rendelkezésére.

A hajó másik oldalában található a felújított 80 fős tetőteraszunk, mely szintén tavasztól őszig tart nyitva, így vendégeink közvetlen közelről élvezhetik Európa legnagyobb folyójának és az évszázadok történelmi viharait megélt Budai Várnak a látványát.
Cím:
1051 Budapest, Vigadó tér 4. sz. kikötő
Tel.: (1) 266 9013
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 46.1" N, 19° 2' 56.3" E


Megközelítés:
Autóval: haladjon végig a pesti alsó rakparton, éttermünk a Jane Haining rakparton helyezkedik el a Lánchíd és az Erzsébet híd között. Parkolás: a rakparton, vagy a Deák/Vörösmarty téri parkolóházakban.

Tömegközlekedéssel: Vigadó téri megálló 2-es villamos

Március 15. tér megálló: 5, 7, 8E, 108E, 133E, 110, 112, 178, 115, 15

Deák tér: M1, M2, M3 metro, 105 és 16-os buszok

Kiemelt elfogadó helyek: