Centrum Lux Apartmanházak 2 - Kaposvár

Apartmanjaink a legmodernebb berendezésekkel a város központjának sétálórészén találhatóak. Minden apartmanunk saját fürdővel, masszázskabinnal, konyhával van felszerelve. Szállásunkat a legnagyobb szállásközvetítő oldal vendégei a város legjobbjának választották. Vendégként érkezni barátként távozni.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Kaposvár
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Centrum Lux Apartmanházak 2 - Kaposvár SZÉP Kártya
Apartmanházunk a város központjában, mégis csendes sétálórészen található, melyhez tartozik mélygarázs is vendégeink járműveinek részére. Minden apartman saját fürdővel, konyhával és teljes berendezéssel van ellátva. Szállásunk mindegyike légkondicionált és ingyenes internettel rendelkezik.

Apartmanjaink 18 és 50 nm alapterület között vannak és modern berendezésekkel vidám színekkel kényeztetik vendégeinket. Szállásunk minden vendége érkezéskor kap ingyenesen egy kedvezménykártyát, mellyel egyedülállóan azonnali 5% kedvezményt kap a város központjában a legjobb étterem-pizzériájába, sörözőjébe, élelmiszer üzletébe, cukrászdájába és ajándék üzletébe valamint 10% kedvezményt a város strand és wellness fürdőjébe.

Szállásunk mottója "Vendégként érkezni barátként távozni"
Cím:
7400 Kaposvár, Teleki u. 7.
Tel.: (30) 396 0343
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 21' 20.1" N, 17° 47' 25.5" E


Megközelítés:
Szállásunk a vonat és a távolsági busz pályaudvartól pár perc sétára található.Autóval érkező vendégeink 2 nagyobb parkoló közül választhatnak melyek 100 méter távolságra vannak szállásunktól valamint saját zárt mélygarázs parkolóhelyeink is rendelkezésre állnak térítés ellenében vendégeink számára.

Kiemelt elfogadó helyek: