SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kaposvár térségében

Kiemelt kaposvári (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kaposvár térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kaposvár településen:

A Kapos folyó szeli át ezt a látnivalókban gazdag, Dél-Dunántúli várost. Somogy megye székhelye, Kaposvár sétálóutcáján minden épületnek külön története, a promenádnak egyedi hangulata van. A Főtér egyik érdekessége az Erzsébet Szálló. Az épület saroktornyát Zsolnay cserepekkel díszítették. A Főtérről indulva, a sétálóutcát övező épületek között található az Anker ház, ahol a Vaszary Képtár gyűjteményei és kiállításai tekinthetők meg. A Vasútállomás felé tartók a Csiky Gergely Színház lenyűgöző épületét is megcsodálhatják. A Kaposvári Színház 1955 óta büszkélkedhet állandó társulattal. A szebbnél szebb épületek mellett a városi rendezvények is turistacsalogató jelentőséggel bírnak. Kaposváron a Dorottya Napok keretében űzik el a helyiek a telet, és itt is megrendezésre kerül a Tavaszi Fesztivált. A Kassai-völgy biztosít helyszínt a Nemzetközi Lovasíjász Verseny résztvevőinek. Városszerte sok szálláshely és vendéglátóhely is szerepel a plasztikkártya elfogadó helyek között. Ha ezt a várost választjuk úti célunknak, a plasztik lapot feltétlenül vigyük magunkkal. Élményekben, programokban gazdag kikapcsolódásra számíthatunk.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kaposvár környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.