Cecilia apartman - Sárvár

Kedves Szépkártya tulajdonos! A Cecilia apartman Sárváron egész évben szeretettel várja gyönyörű felújított apartmanjában, amely a Sárvári Gyógy- és Wellnesfürdő közvetlen szomszédságában található. Az apartman gyermekbarát, zárt sorompós parkolóval rendelkezik.

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Sárvár
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Cecilia apartman - Sárvár SZÉP Kártya
A Cecília Apartman a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőtől 200 méter távolságra várja üdülni és pihenni vágyó vendégeit. A nívósan berendezett két légterű családbarát szállás 2-4 fő kényelmes elhelyezésére biztosít lehetőséget.

A szálláshely teljesen felszerelt konyhájában az önellátáshoz minden eszköz rendelkezésre áll. A Cecília Apartman berendezése igény szerint gyermekbaráttá alakítható, így kiválóan alkalmas 2, esetleg 3 gyermekes családok elhelyezésére is.
Cím:
9600 Sárvár, Rákóczi 37-39.
Tel.: (30) 797 6867
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 14' 58.8" N, 16° 56' 44.8" E


Megközelítés:
A Cecília Apartman közvetlen közelében éttermek, kávézók (10 m), élelmiszer bolt és zöldséges, valamint szépségszalon is található. Esti pihenését töltheti a kényelmes balkonon is, ahonnét “tengerparti hangulatban” szemlélheti a kisváros panorámáját és nyár esti forgatagát. A szálláshely saját gyermekjátszótérrel és zárt parkolóval rendelkezik. A belváros, valamint a főbb látnivalók a Cecília Apartmantól maximum 10 perces sétával elérhetők.

Kiemelt elfogadó helyek: