Bocskai Panzió - Budapest

Pest Rózsadombján, a XVII. kerületben, a Bocskai István u. 26. szám alatt, zöldövezeti környezetében található a Bocskai Panzió, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, a Ferihegyi repülőtértől 2 percre, közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es, M5-ös autóúttal

Szállás  >   Panzió
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Bocskai Panzió - Budapest SZÉP Kártya
Panziónkat úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink részére kényelmes, csendes, családias környezetben tudjunk elhelyezést biztosítani, 1-2-3 ágyas (pótágyazható), napfényes, fürdőszobás (zuhanyzós-mosdós-WC-s), hideg-melegvizes mosdós szobákban.

A szobáink felszereltsége, melyek vendégeink kényelmét szolgálják: kártyás telefon, hűtőszekrény, kábel TV, illetve a világ eseményei után érdeklődőknek illetve a távoli családtagokkal történő kapcsolattartáshoz internet elérhetőséget biztosítunk.

A szolgáltatásokat, úgymint a mosási, főzési-melegítési, vasalási lehetőséget a szállásdíjak magukban foglalják. Nagy gondot fordítunk panziónk tisztaságára, ezért a szobák (fürdőszoba) és a közös helyiségek tisztaságáról naponta (ISO minőségben) végzett takarítással, a tiszta ágynemű-cseréről minimum 2 hetente illetve szükség szerint gondoskodunk.

A családias környezetben a barátságos hangulatot fokozza a pihenőkert, udvar, sok virág, csobogó, kerti tó, napozóterasz, otthonosan kialakított, többségében erkélyes szobák.

A kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, pihenéshez segítséget nyújt vendégeink részére a szomszédos partnerintézmények területén működő fitness, szolárium, aerobic, konditerem, számos sportpálya (foci, kosár, kézi, röplabda), uszoda. Étkezési lehetőséget a szomszédos partner éttermek (Mimi Kínai Étkezde, Lidi Mama Konyhája, Jani Falatozója, Donna Pizzéria, Tacuba Étterem) biztosítják, kielégítve a vegetáriánusok igényeit is, és míg Ön pihen, a szomszédos autómosóban gépkocsiját kívül-belül kitisztítják.

Parkolási lehetőség a panzió előtti és a hátsó udvari, kamerával őrzött parkolójában.
Cím:
1174 Budapest, Bocskai István u. 26.
Tel.: (70) 514 1102
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 27' 23.7" N, 19° 13' 56.3" E


Megközelítés:
Kőbánya-Kispest:
- 98-as buszra kell felszállni, amiről a Bocskai István utcai megállónál kell leszállni

Őrs vezér tere:
- 168E jelzésű busszal a Melczer utcáig, majd onnan a 98-as vagy a 198-as busszal a 3. megálló a Bocskai István utca, ott kell leszállni

Ferihegy:
- 93-as vagy a 200E jelzésű busszal kell jönni, a Csévéző utcáig, majd ott át kell szállni a 98-as vagy a 198-as buszra, amivel a Bocskai István utcai megállóig kell jönni

Népliget:
- M3-as me

Kiemelt elfogadó helyek: