Bocskai Domb Vendégház - Nagykálló

A szálláshely Nagykállón, Nyíregyháza központjától 12 km-re helyezkedik el. A Bocskai Domb Vendégház egész területén ingyenes wifivel, valamint díjmentes helyszíni magánparkolóval várja vendégeit. A vendégek kedvezményesen válthatnak jegyet az Aquarius Élményfürdőbe.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Alföld   >  Szabolcs-Szatmár-Bereg  >  Nagykálló
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bocskai Domb Vendégház - Nagykálló SZÉP Kártya
Minden szoba saját fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Az étkezéseket a falusi vendégasztal szolgáltatásunkkal biztosítjuk. A környezetbarát, és megújuló energia alkalmazással készült Vendégház ideális nagy családosok részére. Ideális helyszínt biztosítunk a kulturált szórakozásra vágyók számára. A vendégház saját, zárt parkolóhelyet biztosít Vendégeinek.

A Vendégház aktív szórakozásra vágyó vendégei részére kerékpár használatot biztosítunk térítés ellenében, ill. a közelben horgászatra és lovaglásra van lehetőség. A sóstói, erópai hírű állatkert és wellnes centrum, ill. a Vásárosnaményi vizividámpark (fókával úszással és papagájshow-val) mind félórán belüli utazással elérhetőek. Valamennyi helyre kedvezményes belépőket értékesítünk a kedves vendégeknek.

Helyszínen térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: - Kerékpár bérlés - Kiránduláshoz személyszállítást biztosítunk 7 és 9 fős saját kisbuszainkkal! (ár: igények szerint, előre egyeztetve)

Várjuk vendégeinket szeretettel!
Cím:
4320 Nagykálló, Bocskai u. 82.
Tel.: (20) 211 4155
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 57' 10.1" N, 21° 43' 50.4" E


Megközelítés:
Nagykálló az M3-as autópálya Nyíregyháza-Kelet és Nagykállói lehajtójánál (234 km-kő) Nyíregyházától 10 km található.

Kiemelt elfogadó helyek: