Blue Agori - Greek Street Food Bar Bazilika - Budapest

Fedezd fel az autentikus, minőségi görög ízeket, látogass meg minket és kóstold meg az igazi görög gyros-t és souvlaki-t, ahogy mi készítjük: friss, letisztult - hagyományosan görög! Ételeinket a legjobb alapanyagokból készítjük, így nem csak finomak de egészségesek is.

Vendéglátás  >   Büfé, ételbár
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Grill ételek, Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Pincehelyiség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
Blue Agori - Greek Street Food Bar Bazilika - Budapest SZÉP Kártya
Fedezd fel az autentikus, minőségi görög ízeket, látogass meg minket és kóstold meg az igazi görög gyros-t és souvlaki-t, ahogy mi készítjük: friss, letisztult - hagyományosan görög! Ételeinket a legjobb alapanyagokból készítjük, így nem csak finomak de egészségesek is, mindezt gyorsan, elérhető áron és modern környezetben kínáljuk vendégeinknek. Mi nyújtjuk a friss, minőségi hozzávalókat, te pedig kedved szerint kombinálhatod az ízeket.

Stavros, a Magyarorszagon elő, görög származású tulajdonos és a Blue Agori csapata többször is útra kelt és meg sem álltak a „forrásig”, azaz Görögországig, végig kóstolták a nagyvárosoktól a szigetekig a különböző ízeket es látogatásik során egyértelművé vált, hogy a görög konyha mestereitől kell a mi stábunknak is ellesnie a technikai fortélyokat, ezért a Blue Agori nyitása előtt több alkalommal Görögországból érkezett szakemberek tanították meg a lépéseket a húsok marinálásától egészen a pita becsavarásáig, tálalásáig és a lédús souvlaki tökéletes sütéséig.

Blue Agori - Greek Street Food Bar Bazilika - Budapest SZÉP Kártya

Cím:
1051 Budapest, Hercegprímás u. 4.
Tel.: (70) 670 0765
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 58.7" N, 19° 3' 11.2" E
Megközelítés:
Tömegközlekedéssel és gyalog is. Egy ugrásra a Bazilikától egy patinás utcában helyezkedik el pazar terasszal.