Bistorant Étterem - Szeged

Szeged Szívében Szeretettel! Immár 10 éve vagyunk elhivatottak az egészségtudatos étkezés a vendégek kényelme és hangulata jegyében. Szeretettel főzni nem munka, hanem élmény. Legyél a vendégünk és tapasztald meg a különbséget! Várunk Mindenkit Szeretettel: Bistorant

Vendéglátás  >   Étterem
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Szeged
Jellemzők: Nemzetközi konyha, Kerthelyiség-terasz, Heti menü, Házhozszállítás, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bistorant Étterem - Szeged SZÉP Kártya
Az ízek tökéletes összhangja Célunk, hogy friss alapanyagokból kiváló minőségű ételeket készítsünk vendégeink részére. Fiatalos, kötetlen környezetben várunk mindenkit, így tökéletes helyszín családi és baráti összejövetelekhez, beszélgetésekhez egy finom koktél vagy jó bor mellett. Ételeink ötvözik nagymamáink praktikáit és receptúráit a modern gasztro-szemléletekkel. Így tudjuk élménnyé tenni az étkezést minden vendégünk számára. A hozzánk tartozó Soleil apartmanház akár 35 főig tud szállást biztosítani vendégeink részére.

Az épületünkben kialakításra került továbbá egy színházi és elrendezésben 40-50 fő befogadására alkalmas, hangszigetelt és klimatizált rendezvényterem, mely kiválóan alkalmas különféle rendezvények, fogadások, programok, kulturális események lebonyolítására. Ezen kívül rendelkezésünkre áll két, egyenként 15 fő befogadására alkalmas VIP terem, mely kiválóan alkalmas privát tárgyalások, kisebb céges vagy családi megbeszélések diszkrét lebonyolítására.
Cím:
6720 Szeged, Oroszlán utca 8.
Tel.: (30) 968 6686
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 15' 5.6" N, 20° 8' 54.4" E


Megközelítés:
Budapest felől az M5-ös autópályán jöjjön egyenesen a Budapestről bejövő úton, át az Izabella hídon, végig haladva a Kossuth Lajos sgt.-on, ami a Vörösmarty utcában folytatódik. Onnan forduljon rá a Széchényi térre, arról pedig balra kanyarodva a Híd utcára. Az első utcasarkon forduljon jobbra Deák Ferenc utcára, onnan pedig szintén az első utcánál jobbra rá a Victor Hugo utcára. Itt parkolja le az autóját, majd sétálva a párhuzamos utcában találja az Oroszlán sétáló utcai éttermünket.

Kiemelt elfogadó helyek: