Bíró-Udvar Vendégház - Mályinka

Babák-gyerekek-felnőttek paradicsoma a Bíró-Udvar vendégház, igényes, hat-nyolcszemélyes férőhellyel, hatalmas udvarral és számos szabadidős lehetőséggel! Óriás trambulin, légvár, játszótér, számos sporteszköz, játékok és házias ízek várják a vendégeket.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Mályinka
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bíró-Udvar Vendégház - Mályinka SZÉP Kártya
A vendégház a Bükk ölében, Szilvásváradhoz közel, egy gyöngyszem településen: Mályinkán található. A csöppnyi falu természetessége, nyugalma és szépsége elvarázsolja az idelátogatókat. Mályinka nagyszerűsége éppen abban rejlik, hogy (még) nem fedezték fel annyian. Itt még láthatóak a régi típusú házak, itt még nem kell fizetni a parkolásért. :-)

A régi parasztház egykor a bíró tulajdonában volt, innen a Bíró-Udvar Vendégház elnevezés. Hatalmas, gondozott udvarán hinta, csúszda, homokozó, óriás trambulin és légvár található, melyet a gyermekek mind ingyen használhatnak. Az elzárt udvaron a csöppek biztonságosan játszhatnak akár egyedül is. Rossz idő esetén számos társasjáték, dvd-lejátszó és filmek szórakoztatják a kicsiket és nagyokat.

Amiért visszatérnek vendégeink hozzánk, az a családias vendéglátás: mi mindenkit barátsággal fogadunk, amennyiben igényli, főzünk és sütünk neki házias ízű vacsorát-ebédet. Hatalmas kemencénkben gyakran sütünk hurkát-kolbászt és egyéb disznóságokat, no meg isteni finom kemencés lángost, a gyerekeknek pizzát. 10 fős kerti kiülőnk tökéletesen alkalmas az esti beszélgetésekre. Aki igényes szállást keres egy kisebb vagy nagyobb családnak, baráti társaságnak, érdemes ellátogatnia a Bíró-Udvar Vendégházba!
Cím:
3645 Mályinka, Dózsa György utca 14.
Tel.: (30) 647 4699
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 9' 6.1" N, 20° 29' 41.4" E


Megközelítés:
Mályinka a Bükk északi részén található. Eger után Szilvásvárad felé kell venni az irányt, majd elhagyva ezt az üdülőhelyet tovább haladni Dédestapolcsány felé. Itt kell felfelé, a Bükk lábai felé fordulni.

Kiemelt elfogadó helyek: