Beautysecret by Kolozsi Mónika Kozmetika - Budapest

Mivel nem vagyunk szerződött partnerek, a legmegfelelőbb személyre szabott ápolást tudom biztosítani vendégeimnek! Bőrápolásom a tiszta , tanúsított és a legmodernebb innovatív kozmetikumokra épül. Minden kezelésem elérhető bérletrendszerben is. Erről bővebben a Szalonetikettben...

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Beautysecret by Kolozsi Mónika Kozmetika - Budapest SZÉP Kártya
Furcsa kimondanom is, de már 30 évvel ezelőtt kezdődött el a pályám, kb. rendszerváltás idején. Akkoriban több munkahelyem is megszűnt, de szép lassan önállósodni tudtam, így már egy ideje, a Belváros egy csendes belsőudvarában a Jókai téren (az Oktogon közelében) tudom fogadni vendégeimet. Régebben más (hangosabb) tevékenységek is helyet kaptak a szalonban, ma már fontosabb számomra, hogy a mai zajos világunkban a kozmetikáé legyen a főszerep és így nyugodtabb, intimebb hangulatban tudjam fogadni vendégeimet.

A 30 év megérlelte, hogy kicsit megújulva, felfrissülve folytassam pályámat. Így kapta a szalon a Beauty secret elnevezést is. De mi is a titok?

Pár éve találtam egy idézetet, amit mottómul is választottam:

“A legjobb szépségtitok, ha valaki törődik önmagával, mind külsejével, mind belső tulajdonságaival. ” Palvin Barbara

Ez az idézet jól összefoglalja, azt a külső-belső összhangot, ami azt hiszem – mindannyiunk számára –segít elérni az áhított harmóniát. Nagyon jó érzés számomra, hogy ilyen szép pályát választottam. Jó érzés segíteni ebben. Ráadásul nemcsak önmagammal, hanem másokkal is törődhetek. Közben pedig mindannyian feltöltődünk. De ez azért már kicsit túl is mutat a kozmetikán. Térjünk is vissza. Igyekeztem és továbbra is igyekszem szaktudásomat, tapasztalataimat, ennek szolgálatába állítani.

A pályámon eltöltött évek alatt óriásit változott, fejlődött a szakma. Sok új információ birtokába kerültünk a krémekről, a biokémiáról. Bőrápolásom a tiszta , tanúsított és a legmodernebb innovatív kozmetikumokra épül.

Honlapom segítségével részletesebben is tájékozódhattok szolgáltatásaimról! Napjainkban még egy kiváló „körmös” kolleganőm, Petró Adri (www.adrinails.hu) segít szépülésetekben!

Fontos számomra, hogy testileg, lelkileg feltöltődve, elégedetten és megújulva távozzon minden kedves Vendégem! Ha felkeltettem érdeklődésed, továbbra is szeretettel állok rendelkezésre:

Kolozsi Mónika
Cím:
1061 Budapest, Jókai tér 8. fsz. 6. (udvar)
Tel.: (30) 542 3934
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Bejelentkezés szükséges
GPS:
47° 30' 20.1" N, 19° 3' 41.7" E


Megközelítés:
Tömwgközlekedéssel a legjobb: 4-es, 6-os villamos

Autóval hétköznap nehéz parkoló helyet találni, de az Aradi utca 8-ban van egy parkolóház v. közeli parkoló automaták mobilfizetési szolgáltatói telefonszáma: +36 20/30/70 763 3061 SMS start +36 30 344 4805 SMS stop +36 30 344 4806 Parkolási díj hétköznap: 8.30-tól este 20.00 óráig 440 Ft/óra

Vigyázat! A színházak kezdési ideje körül nehéz megállni!

Az utcáról nem vagyunk láthatóak, a kapualjban 4-es kaputelefonon: Kolozsi Mónika-kozmetika

Kiemelt elfogadó helyek: