Beard Apartman - Budapest

Válassza a pihenést exkluzív budai apartmanunk kényelmében, a Budai vár tövében. Kedvező árak, kényelmes szálláshely, kiváló közlekedés!

Szállás  >   Apartman
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Városlátogatás, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Beard Apartman - Budapest SZÉP Kártya
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Budai Vár tövében lévő, exkluzív apartmanunkban.
A Beard Apartman I. otthonos, stúdió kialakítású szállás, egylégterű, teljesen felszerelt konyhával és zuhanykabinos fürdővel.

Szálláshelyünk közlekedés szempontjából is ideális: a Batthyány tértől két percre található. Vendégeink egy könnyed, 10-15 perces sétát követően eljuthatnak a város számos nevezetességéhez, mint a Mátyás-templom, a Citadella, vagy a Margit-sziget.

Apartmanunk 2012. év elején a még tökéletesebb kényelemért teljes körű felújításon esett át. Tapasztalja meg Ön is szálláshelyünk kényelmét, és vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha a fővárosban keres igényes szállást kedvező feltételekkel.
Cím:
1011 Budapest, Fő u. 37/a.
Tel.: (70) 776 9048
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 18.5" N, 19° 2' 17.9" E


Megközelítés:
Gyalogosan: Az apartman a budai oldalon, a Margit-híd és a Lánchíd között helyezkedik el. Legegyszerűbben metróval, a Batthyány tér felől közelíthető meg.

Autóval: Az alsó rakpart, Bem rakpart, vagy a Fő utca felől könnyedén megközelíthető. A parkolás a háztömb körüli két főúton ingyenes, de munkaidőben kicsit időigényes.
Ha mégis autóval érkezik, érdemes kivárni egy parkolóhelyet a háztömb előtt.

Kiemelt elfogadó helyek: