Bárókerti Vendégház - Felsőörs

Szállásunk, udvarunk akadálymentesített és bababarát! A kikapcsolódást a kertben játszótér, és egy különleges mezítlábas ösvény várja az örökmozgókat és a felnőtteket! Szippantson a Balaton-felvidék e kicsiny falujának jó levegőjéből, dőljön hátra, s hallgassa a tücsök ciripelését!

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Felsőörs
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Bárókerti Vendégház - Felsőörs SZÉP Kártya
Családunk régi nagy álma vált valóra, amikor 2014-ben megnyitottuk a Bárókerti Vendégházat. Barátságos szálláshelyünk nyugodt, kényelmes pihenést biztosít minden kedves vendégünknek a Balatontól három kilométerre Felsőörsön. A vendégház ideális két kisebb családnak, egy nagycsaládnak vagy kisebb baráti társaságnak is! A szálláshely családi házunk kertjének hátsó részében helyezkedik el.

Ismerje meg Felsőörs épített és természeti kincseit, akár gyalogosan vagy biciklivel! Az Árpád-kori műemléktemplom, a két helyi tanösvény, a Miske-tető, a Malomvölgy, a számtalan túraútvonal, mind csak Önre vár!

Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi és a Bakony - induljon bármerre, biztosan színes és izgalmas programokat talál a közelben, nemcsak nyáron, télen is!

Vendégházunk mindhárom Szép Kártyát elfogadja!

Találkozzunk Nálunk,
MERT A BALATON CSAK RÁADÁS!

Várjuk szeretettel:
A Pásztor család
Cím:
8227 Felsőörs, Bárókert u. 13.
Tel.: (30) 708 4578
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 0' 41.6" N, 17° 57' 23.7" E


Megközelítés:
A Bárókerti Vendégház Felsőörs szívében Veszprém mellett, a Balatontól 3 km-re található, Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfüred szomszédságában.

Kiemelt elfogadó helyek: