Baráti Panzió - Bernecebaráti

Családias környezet,a természet közelsége ragadja meg az ideutazót. Sok program közül lehet választani, kiváló túra-kiinduló vagy célpont. Baráti összejövetelek, céges rendezvények, családi találkozók, iskolai kirándulások kedvelt színhelye baráti árakon. Szép kártyát elfogadunk!

Szállás  >   Panzió
Budapest és környéke   >  Pest  >  Bernecebaráti
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Baráti Panzió - Bernecebaráti SZÉP Kártya
Egy nálunk eltöltött hétvége segíthet a tartalmas időtöltésben, munkavégzésben, aktív kikapcsolódásban. Egy családi mikrovállalkozás vagyunk, elsősorban gyermekek és felnőtt csoportok táboroztatásával, üdültetésével foglalkozunk, de gyakoriak csapatépítő szemináriumok, baráti összejövetelek, a nagyobb családok találkozója is.

A Baráti Panzió a Börzsöny hegység és az Ipoly-völgy találkozásánál fekvő Bernecebaráti nevű, 850 éves csendes kis faluban található Budapesttől 85 km-re. A Börzsöny az egyik legérintetlenebb, legvadregényesebb tájegység az országban, sok programlehetőséggel, amelyek legtöbbje a természethez köthető. Az alacsony számú állandó lakosság (kb. 850 fő) ellenére szerencsés helyzetben vagyunk, van bölcsőde, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, posta, üzletek és vendéglátó helyiségek, tornaterem, sportpálya. Egyre többen keresik fel a falut nyaralás, kikapcsolódás céljából. Több tó és az Ipoly folyó kitűnő horgászati lehetőség.

A panzió 5 szobában 28-30 fő elhelyezését tudja megoldani, ez egy-két fővel bővíthető, a szobák 5-5-5-6-8 ágyasak. 3 fürdőszobákban 7 zuhanyállás van, teljesen felszerelt konyha, kültéri sütési-főzési lehetőség, szabadtéri medence, nagy belső közös helyiség, biliárd, sakk, kártya, TV, WiFi, nagy zárt udvar parkolóval. Csoportjaink főleg önellátóak, de szükség esetén tudunk akár napi háromszori étkezést biztosítani.
Cím:
2639 Bernecebaráti, Madách út 32.
Tel.: (30) 221 0883
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 2' 24.3" N, 18° 54' 42.4" E


Megközelítés:
Autóval Budapest felől a 2/a majd a 2 főúton Parassapusztáig, ott a határ előtt balra fordulva a következő falu Bernecebaráti (85 km). Autóbusszal az Újpest-Városkapu buszpályaudvarról Vác-Rétság felé.

Vonattal a Nyugati pályautvarról Szob felé, majd onnan busszal (kb. 2 óra) A menetrendek.hu oldalon megtervezhető az utazás.

Kiemelt elfogadó helyek: