Baranya Hotel - Harkány

Hotelünkben minden korosztály számára elérhető pihenést és szórakozást nyújtunk. Különleges kéréssel is fordulhatnak hozzánk, szívesen teljesítjük, mindezek mellett pedig gyermek, család és állatbarát szálloda vagyunk.Éttermünkben a speciális diétát követők is megtalálják a kedvükre való falatot.

Szállás  >   Hotel***
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Harkány
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Baranya Hotel - Harkány SZÉP Kártya
A Baranya Hotel*** Harkány egyik legidősebb szállodája. Négy szárnnyal,ezenkívül számos szolgáltatással bővült az évek során. Az épületek építési évüket, stílusukat és felszereltségüket tekintve is eltérőek.A szálloda éttermébe betérő vendég a magyar és a nemzetközi konyha specialitásai közül válogathat a gondosan, hozzáértéssel összeállított étlapról. Az étterem konyhája természetesen a speciális diétát követő, allergiás ill. vegetáriánus vendégei részére külön menüválasztékot is össze tud állítani. Az étteremhez tartozó hagyományosan magyaros kerthelyiség a nyári estéken színvonalas rendezvények helyszíne is. Az étterem befogadó képessége 140 fő, a kerthelyiségben akár 200 fő is kényelmesen helyet foglalhat. A mediterrán hangulatú Bárban felszolgált üdítő koktélok, testes és könnyű környékbeli borok tökéletes kísérői meghitt beszélgetéseknek, baráti összejöveteleknek.A főépületben található fürdő marokkói stílusú felfrissülést nyújt a testnek, a léleknek és a szellemnek egyaránt.A szauna, a pezsgőfürdő és a masszázs kombinációja a lazítás egy, az afrikai kontinensen ismert formáját varázsolja elő.A részlegen lehetőség nyílik egyedülálló gyertyafényes este eltöltésére párok számára.Az Orchidea szárny rejtekében található Baranya Wellness a 4 méter átmérőt meghaladó pezsgőmedencén keresztül, a finom vonalvezetésű úszómedencén át, a Kneipp - taposó kényeztetését élvezve a Szauna Világig (finn szauna, fényterápiás szauna, infra kabin, gőzkabin) tartó utazásra hívja vendégeit. Emellett az itt található élményzuhany egyedülálló illat-, hang- és fényjátéka a ködös Anglia vagy a trópusi esőerdő élményét varázsolja elő. A családi wellness teljességét a gyerekek részére kialakított játszószoba biztosítja.
Cím:
7815 Harkány, Bajcsy-Zsilinszky u. 5-7.
Tel.: (72) 480 245
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 24' 56" N, 19° 0' 46.8" E


Megközelítés:
A szálloda autóval és busszal tökéletesen megközelíthető, mivel a strand főbejáratától 30 méterre, központi helyen fekszik, a buszmegállótól pedig mindössze 100 méterre található.

Kiemelt elfogadó helyek: