Babi Vendegház - Balatonfüred

Vendégházunk Balatonfüred kertvárosában, a városközponttól 500 m-re található. Szobáink saját fürdőszobával, TV-vel, hűtővel és légkondicionálóval felszerelve várják a pihenni vágyókat.

Szállás  >   Vendégház
Közép-Dunántúl   >  Veszprém  >  Balatonfüred
Jellemzők: Bababarát, Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Babi Vendegház - Balatonfüred SZÉP Kártya
A Balaton Magyarország gyöngyszeme, északi partján található Balatonfüred, a turisták paradicsoma, amely a szőlő és a bor hazája. A város világhírét bővizű szénsavas forrásainak, a festői szépségű tónak és illatos, zamatos borainak köszönheti.

A reggelit a teraszon illetve hangulatos étkezőben fogyaszthatják el vendégeink.

Vendégházunkban van internet lehetőség, az udvaron kerti bútor, grillezési lehetőség és biztonságos parkolás kerten belül.
Cím:
8230 Balatonfüred, Batsányi utca 9.
Tel.: (30) 252 4384
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 57' 46.1" N, 17° 53' 14.6" E


Megközelítés:
A Csopak felől érkezőknek lámpás kereszteződés után 400 m-re jobbra kell elkanyarodni a Séta utcán. A vasuti átjárót elhagyva a harmadik utcán, az Arad utcán kell balra kanyarodni. Kb 250 m-t haladva jobbra találják a Batsányi utcát. Tihany felől a körforgalomban a harmadik kijáraton kell kihajtani. A köv körforgalomban az első kijáraton és haladni az Ady Endre utcáig. Itt balra kell kanyarodni, majd rögtön jobbra az Arad utcára. 550 m múlva balra találják a Batsányi utcát.

Kiemelt elfogadó helyek: